Volim svog muža: Ali mi se njegovi poljupci GADE, a s-ks sa njim NE MOGU DA SMISLIM – evo šta sam uradila zbog toga

Podeli:

Negde u petoj godini braka došla sam do strašnog saznanja – ne mogu da podnesem ni pomisao da treba da poljubim svog muža.

Nisam tačno znala zašto, samo sam u jednom trenutku shvatila da ne mogu da podnesem pomisao na poljubac sa njim – tačnije, od toga me hvata jeza.

To je prilično čudno, naročito kad se uzme u obzir da u prvih par godina veze nismo mogli da skinemo ruke jedno sa drugog, a u poljupcima sam naročito uživala. A kada sam primetila da mi poljupci ne prijaju, uskoro je došlo i saznanje da mi nije ni do s-ksa sa njim. On je vremenom sve više skraćivao predigru kako bismo što pre došli do s-ksa, dok je nekad bio u stanju da me satima ljubi svuda po telu. Ja sam, s druge strane, insistirala da mu što češće pružam oralni s-ks, kako ne bih morala da ga ljubim. Nekad sam volela misionarsku pozu, a sad sam počela da insistiram na “dogi stajlu” samo kako bih sprečila ljubljenje u usta.

On to nije ni primećivao, a i to me je bolelo. Uopšte nije video da se moje ponašanje prema njemu menja. I zbog toga sam još manje želela s-ks sa njim. A počela sam i da ga mrzim.

Primetila sam i da je on prestao da dodiruje mene, osim kada ćeli s-ks. Nije me više tek tako hvatao za ruku ili milovao po leđima. Veče bismo proveli što dalje na kauču jedno od drugog, lica zagnjurenih u telefone. Sasvim smo ignorisali jedno drugo.

A onda se i s-ks proredio. Prvo jednom nedeljno. Pa jednom u dve nedelje. Jednom mesečno. Počeli smo da se svađamo, a onda sam čula još jednu teoriju – muškarci poistovećuju s-ks sa ljubavlju. I smatraju da nema ljubavi ako nema s-ksa. Tako je funkcionisao moj muž, a meni je s druge strane bilo potrebno da se osećam voljeno da bi bilo s-ksa. Dakle, oboje smo se osećali zapostavljeno.

Išla sam čak i na terapiju i preklinjala terapeuta da mi objasni kako sam se to od žene koja obožava i želi s-ks pretvorila u ovo. Šta sam to radila pogrešno? Pričali smo o tome kako žene u nekim periodima života mrze svoja tela, kako se osećaju loše kada vide prve znakove starenja. I da, i to me je mučilo. Kada bih videla u ogledalu da mi nekad divno poprsje ide sve bliže pupku, nisam mogla a da se ne osetim loše. S druge strane je moj muž terapeutu rekao da sam okrutna i da odbijam s-ks sa njim. A terapeut nam je rekao da moramo da razgovaramo. I tada smo prestali da idemo kod njega.

Isprobavali smo nove stvari. Kupili smo vibrator. Probali smo i vezivanje. Sve ovo je, što se mene tiče, pomagalo jer smo produžili predigru, a to mi je i falilo. Ipak, on nikako nije priznavao da je skoro sasvim ukunuo predigru.

– Ali ljubim te i dodirujem te! Šta još treba da radim? – pitao me je. Odgovorila sam mu da nije dosta to što mi 30 sekundi ljubi grudi. Nakon toga je bilo još gore jer je na silu pokušavao da završi sa predigrom a prosto sam osećala kako odbrojava u sebi.

A onda se desilo neočekivano. Bili smo na putovanju u Kaliforniji, gde je marihuana legalna. I podlegli smo iskušenju. Kupili smo malo i vratili se u hotel. I sve je bilo savršeno. Duga predigra, strastveni poljupci i polako i nežno vođenje ljubavi. Sve zajedno trajalo je duže od dva sata.

I nijednom nisam ni pomislila na to kako mi telo izgleda. Njegovi poljupci mi se nisu gadili,  već su mi ponovo bili lepi.

Posle toga smo dugo pričali i smejali se, kako nismo godinama. I nešto se u nama promenilo, jer i posle te marihuana, sada ponovo imamo dobar s-ks. I najbolje od svega je što se ljubimo. Često i dugo. Držimo se za ruke, smešimo se jedno drugom, i i dalje uveče piljimo svako u svoj telefon, ali naslonjeni jedno na drugo. Izgleda da strast može da se vrati. Kakva divna novost.

yourtango.com/Foto: Copyright: Profimedia

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *