ZARIO SAM SVOJ JEZIK U NJENU RUPICU

Podeli:

Bila mi je sve bliža, osećao sam njen dah i njen prokleti parfem! Bio sam kao opčinjen, nisam mogao da mrdnem.

Ona me nežno poljubi u obraz, dok se meni ku**c ponovo uspravljao u gaćama. Nastavila je da me ljubi sve bliže ustima. Sada smo bitni samo nas dvoje, kaže mi ona. Ja sam i dalje sedeo, a Vesna mi skide majicu i poče da me ljubi po grudima. Bio sam na sedmom nebu, moj san se ostvarivao. Klizila je preko mojih grudi sve do mojih bokserica. Lepo si građen, Milane, reče maznim i umilnim glasom. Povukla je moje bokserice nadole, a moje nabreklo koplje ju je, bukvalno udarilo u usta. Prosečne je dužine (16-17 cm), ali je znatno deblji od proseka.

Uh, ala je debeo, prošaputa Vesna. Olizala ga je od jaja do glavića,a onda mi je povukla kožicu par puta, i polako ga uzela ustima. Tako je lepo pušila! Ubrzavala je ritam, koji je od laganog prerastao u halapljiv. Čitav joj je bio u ustima, a često je i jaja lizala i sisala. ku**c mi je bio pred eksplozijom, ali Vesna nije stajala ni za sekundu. Pušila je i pušila, a ja sam se bližio vrhuncu. Svršiću, svršiću, opomenuo sam je, ali je ona samo ubrzala. Nije prošlo mnogo i ja sam joj napunio usta belom, vrelom i lepljivom tekućinom. Vesna je posisala svu spermu, do poslednje kapi.

Sada ću ja tebe obraditi, rekao sam joj i bacio je na krevet. Zavalio sam joj poljubac, potpuno oslobođen straha. Skinuo sam joj spavaćicu i navalio na njene sisetine. Čista petica! Najpre sam ih mesio, pa lizao, grickao… Imala je okrugle sise sa nešto većim bradavicama, koje su me tada dovele do ludila. ku**c mi se ponovo počeo dizati, ali još nije bilo vreme za jebačinu!

Spustio sam se preko njenog stomaka do ribice. Čini mi se da sam i na njoj osetio njen parfem! Lizao sam joj ribicu, dok sam rukama i dalje mesio njene sisetine. Polizao sam njen nabubreli klitoris, što joj je prijalo, jer je ubrzo počela da svoje zadovoljstvo izražava sve jačim i glasnijim uzdasima. Pica joj je već dobrano bila vlažna, i potpuno otvorena. Zario sam svoj jezik u njenu rupicu. Vesna me uhvatila za glavu i bukvalno nabijala u svoje međunožje. Jebao sam je jezikom, dok sam se istovremeno sladio njenim sokovima. Nije joj trebalo još mnogo. Obilato je svršila. Mlaz je izleteo iz njene mačkice, što po mojim ustima, po mom licu i oko nas. Daj mi ga! Daj mi tvoju debelu kurčinu, zavapila je. Ali, ja sam se želeo malo poigrati. ku**c mi je bio spreman, ali nisam želeo još da joj ga dam. Raširio sam njene noge i došao kurcem do ulaza u njenu pičkicu. Dražio sam joj ribicu, mazio joj klitoris, pa spuštao ku**c do ulaza u njen čmarić. Jao, daj mi ga više!!!

Pojebi me!!! Ubrzo sam joj udovoljio. Iznenada sam joj ga nabio snažno, celog do jaja! Iako je bila vlažna, osetila je bol, jauknula je, ali joj je prijalo: Tooooo, prošaputala je, jebi me!!! Nabijao sam joj ga sve jače i brže. Onda sam je podigao i navalio uz zid. Obgrlila me je rukama i nogama i počela da se nabija na moju kitu. Ljubili smo se, dok je moj ku**c parao njenu utrobu. Zatim sam je spustio na pod, raširio noge i nabio joj ga ponovo do jaja. Vesna je ponovo svršavala, ali nije prestajala da ponavlja: Jebi me, Jebi me!!! Bližio sam se i ja svršetku, ali nisam želeo još da je napunim. Okrenuo sam je, postavio četvoronoške i počeo da je guzim. Jebao sam je svom snagom, jaja su mi udarala u njen klitoris, a Vesna je ponovo svršavala. Uskoro sam joj se pridružio.

Pokuljala je sperma iz moje kurčine pravo u nju. Punio sam je nemilosrdno dok je Vesna govorila: To, to sam htela! Legli smo na pod jedno pored drugog, umorni, oznojeni i zadihani. Osećao sam takvo zadovoljstvo, da ga ne mogu rečima opisati. Spavala je u istom položaju u kome je bila kada sam napustio sobu. Vratio sam se kod Vesne, koja je obukla spavaćicu i krenula u sobu. Milane, hvala ti za ovo! Ništa, Vesnice i drugi put…

s-xcentrala/Foto:pixabay.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *