Zavela sam dečka moje ćerke

Podeli:

Moja ćerka Ana često je menjala momke, i moram da priznam da su svi bili prilično slični. To su bili mladi, pomalo zbunjeni tinejdžeri koji su bili van sebe od sreće samo zato što imaju devojku.

Prvi put sam upoznala njenog dečka Luku, starog 19 godina, na maloj žurci koju smo organizovali povodom Aninog 17. rođendana. Luka je bio stvarno prelep: visok, preplanuo, sa zelenim očima, širokim ramenima i razbarušenom plavom kosom. Prišao mi je i upoznali smo se. Imao je čvrst stisak ruke, što ja smatram važnim pri prvom susretu sa ljudima.
Počastio me je šarmantnim osmehom i odmah mi je bilo jasno da mu je vrlo drago što smo se upoznali. Nisam se puno sređivala za ćerkin rođendan, ali sam posle susreta sa Lukom otrčala u moju sobu i popravila sam frizuru i šminku.
Ana je moja jedinica, i ja sam uvek pažljivo brinula o mom izgledu posle razvoda sa njenim ocem. Smatram da sam mlada jedino ako i dalje privlačim muškarce. Da, naravno, znala sam da je pogrešno da se petljam oko Luke, ali jednostavno nisam mogla da odolim.
Te večeri kada smo se upoznali nisam pokazivala emocije. Dok sam gostima na žurci služila piće, čula sam kako momci komentarišu da izgledam super i da sam prava pravcata MILF. Stvarno nisam imala pojma šta je to MILF, dok nisam upitala Anu šta znači ta reč sutradan.
Dosta gostiju je ostalo da prenoći kod nas. Krenula sam na spavanje i ugledala Luku kako izlazi iz kupatila, nag do pojasa. Trudila sam se da ga ignorišem koliko sam mogla, ali on je primetio da ga požudno gledam i uputio mi je prilično nadmen, ali s-ksi osmeh. Sabrala sam se i uzvratila mu pogled, i shvatila sam da mogu da ga uzmem, kao slatkiš, te iste noći. Kontrolisala sam svoj poriv: ipak je bio Anin rođendan.
Svaki sledeći put kada je Ana htela da ga pozove da svrati kod nas, ja sam joj branila. Plašila sam se da ga sretnem i da mu kažem šta osećam. Anu je nerviralo što joj branim da ga vidi i smatrala je da ga mrzim.
Jedne noći, konačno sam prihvatila da Luka prespava kod nas. Bila sam strašno nervozna dok sam se spremala. Ruke su mi se tresle dok sam stavljala maskaru. Obukla sam najizazovnije tange koje sam imala i namirisala se parfemom koji koristim za posebne prilike.

Luka je došao sa svog vaterpolo treninga, a Ana je imala čas violine taj dan, pa sam pretpostavljala da će stići kući zajedno. Nažalost, oko šest uveče, Ana se javila i rekla da je na putu prema kući njen autobus naišao na saobraćajnu nesreću, koja je izazvala haos na putu i da će zbog toga kasniti.
Luka je stigao tačno na vreme. Mislila sam da će razgovor sa njim biti neprijatan, ali primetila sam da je veoma duhovit i zabavan mladić. Samo mi je još to trebalo… bio je tako samouveren i lepo se izražavao. Nisam mogla da utvrdim da li flertuje sa mnom.
Izvadila sam vino iz frižidera (to radim svake večeri) i posle nekoliko čaša sam počela da flertujem sa njim. Grizla sam ivicu vinske čaše i smejala se dok je govorio. Nehajno sam se naginjala napred tako da je mogao da primeti moje grudi iza dekoltea. Njegove oči su “šarale” po mom telu, pogledi su nam se susreli i morala sam nešto da učinim.
Ispila sam svoje vino, a Luka je uzeo moju čašu i odneo je u kuhinju. Krenula sam za njim.
Bio mi je okrenut leđima, pa sam ga poljubila u vrat i pomazila ga po leđima. On se okrenuo, podigao me i smestio na kuhinjski pult. Mazio me je po celom telu. Bila sam uzbuđena, jer je ostavljao utisak najiskusnijeg muškarca kojeg sam upoznala u životu.

Bukvalno smo kidisali jedno na drugo. Pokidao je moju majicu i gaćice i vodili smo ljubav baš tu, na kuhinjskom stolu.
Odjednom, začuli smo Anine korake, pa sam brzo pokupila svoju razbacanu odeću i odjurila u moju sobu da se istuširam i presvučem. Luka je uspeo da me privuče i strasno me poljubi, tako da se od miline naježila svaka dlačica na mom telu.
Te noći, dok u njih dvoje gledali filmove, čula sam Anin glas. Vikala je na Luku. Optuživala ga je da miriše na parfem koji nije njen i da ima tragove karmina na kragni. Vrištala je i plakala, govoreći mu da nikad više ne sme da dođe u našu kuću. Čekala sam u susednoj sobi, uplašena da će joj izbrbljati našu prljavu tajnu.
Sve što je rekla on je porekao i otišao, ali je znao da mu Ana nikad neće oprostiti.
Zvao je sutradan, dok je Ana bila u školi, pa smo se dogovorili da može da svrati preko dana, dok ona nije tu. Želela sam da prekinem sve, ali bio je tako sladak. I nije tražio ništa od mene.
I dalje se viđam sa Lukom, jednom ili dva puta sedmično. Ana to ne zna i nikada neće saznati, mada smo se složili da je previše riskantno da se nalazimo u kući.
Osećala sam se užasno što to činim mojoj Ani. Htela je da mu oprosti i da se pomire, ali on nije mogao da se izbori sa krivicom što ju je povredio. I ja osećam užasnu grižu savesti, ali s-ks sa Lukom je jednostavno fenomenalan.
Ne koristim više onaj primamljivi parfem.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *