10 s-ks rekorda: Penis od 34 cm, vagina 50 cm, postao otac sa 90 godina

Podeli:
Deset s-ks rekorda: Najveći penis, vagina, orgije...

s-ks je tema koja uvek zanima ljude, a ovo je lista rekordera na tom polju – bilo da je reč o broju dece, veličini genitalija ili, pak, neverovatnim sposobnostima ljudi.

1. Najveći penis meri 34,2 cm

Američki glumac i pisac Džona Falkon je zvanično muškarac s najdužim penisom koji u opuštenom stanju meri čak 24,3 cm, dok u erekciji ima neverovatnih 34,2 cm. Falkon kaže da je bis-ksualac, a svetsku pažnju je privukao BBC-ovim dokumentarcem pod nazivom “World biggest penis”. Dobio je brojne ponude iz p-rnografske industrije, ali ih je odbio.

2. Najveća vagina na svetu opsega 48 cm

Iako ne postoji zvanični rekord, za onaj provereni se smatra vagina En Svon iz Škotske, koja je živela u 19. veku. Pošto obim vagine nije jednostavno izmeriti jer je to mišić koji se prilagođava, ona se otprilike određuje prema opsegu detetove glave kod porođaja. En, koja je bila visoka navodnih 233 cm, sa svojim je suprugom slične visine nastupala po cirkusima. Rodila je dete koje je na porođaju imalo 12 kg, a opseg glave od neverovatnih 48 cm.

3. Žena koja je rodila najviše dece – čak 69

Valentina Vasilijeva iz malog sela u Rusiji zvanično je žena koja je rodila najviše dece. Naime, ona i njen suprug imaju 16 para blizanaca, sedam pari trojki i čak četiri para četvorki rođenih u periodu od 1725. do 1765. Od 69 rođene dece, njih 67 je preživjelo. Majka koja ima najviše dece a da nije rađala blizance je Leontina Albina iz Rumunije koja je rodila 18 dece.

4. Mlaz ejakulacije koji je leteo 579 cm

Horst Šulc postigao je ovaj rekord koji zvanično meri izbacivanje sperme na 5,79 metara prilikom ejakulacije. Takođe, on drži i rekord za najveću težinu te brzinu i gustoću sperme tokom ejakulacije.

5. Najstarija prostitutka od 82 godine

Prostitucija je opšte poznata kao najstariji zanat na svetu, ali se njom obično bave mlađe žene. Izuzetak i rekord među s-ksualnim radnicama je 82-godišnja prostitutka sa Tajvana, koja je na ulici i među policajcima poznata pod nadimkom “Baka”. U posao je ušla s 42 godine, nakon što je njen suprug preminuo, a kažu da svoje usluge naplaćuje puno manje nego druge.

6. Najveće orgije sa 250 parova

Japanci su uspešno postavili novi rekord  – sa 250 muškaraca i 250 žena koji su pristali na s-ks u isto vreme i na istom mestu s drugima. U tim je orgijama svaka poza i svaki s-ksualni čin bio rezultat koreografije, a svih 250 parova su prethodno testirani na polne bolesti. Ceo taj događaj je snimljen i postoji na DVD-u.

7. s-ks sa 919 muškaraca u jednom danu

Lisa Sparaks je poznata američka p-rno glumica koja je odlučila da privuče pažnju javnosti obaranjem vrlo bizarnog rekorda – s-ksom sa što većim brojem muškaraca u jednom danu. Rekord je postavljen 2004. na poljskoj s-ks-konvenciji, kao do Trećeg svetskog gangbang takmičenja.

8. Masturbacija od deset sati

Muškarac Masanobu Sato je 2009. učestvovao na Prvenstvu masturbiranja u sklopu s-ks-konvencije u San Francisku. Njegova “igra sa samim sobom” trajala je punih devet sati i 58 minuta, a raniji rekord iznosio je devet sati i 33 minuta.

9. Najstariji otac na svetu

Njegovo poslednje dete je rođeno u 21. veku a on je farmer Nanu Ram Jogi iz Indije. Dete je začeo sa svojom četvrtom ženom u 90. godini života.

10. Najsnažnija vagina na svetu

Tatjana Kozevnikova, 42-godišnja Ruskinja drži rekord najsnažnije vagine. Ona svojim genitalijama podiže 14 kilograma, a svoju veštinu je stekla Kegelovim vežbama nakon porođaja.

Pogledajte kako izgleda žena sa najsnažnijom vaginom na svetu:

espreso.rs/Foto:/pixabay

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *