100 razloga zašto muškarci vole ”loše devojke”

Podeli:

Muškarac oseća da je osvojio ili potčinio ženu onda kada ona počne da mu jede iz ruke. U tom trenutku on počinje da se dosađuje.

Pravilo 1. : Sve za čim u životu jurimo, beži.

Pravilo 2. : Žene kojima muškarci skidaju zvezde sa neba nisu uvek tako posebne. To su često one koje naizgled ne mare mnogo za njih.

Pravilo 3 : Žena pruža muškarcu duhovni izazov kada on oseća da ona nije potpuno u njegovoj vlasti.

Pravilo 4 : Ne padajte na prvu loptu: ponekad se muškarac namerno ne javlja, samo da vidi kako će žena da reaguje.

Pravilo 5 : Ako se od početka ponašate zavisno, to ga odbija. Ali ako ste mu nedostižni, za njega postaje pravi izazov da vas osvoji.

Pravilo 6 : Muškarac će usvojiti stav koji sami imate o sebi.

Pravilo 7 : PONAŠAJTE SE KAO PREMIJA I ON ĆE POVEROVATI U TO.

Pravilo 8 : Najbitnija razlika između kučke i žene koja je previše fina jeste STRAH. Kučka mu pokazuje kako se ne plaši da će ga izgubiti.

Pravilo 9 : Ako je prinuđena da bira između svog dostojanstva i veze, kučka će iznad svega ceniti svoje dostojanstvo.

Pravilo 10 : Kada žena ne popušta lako i ne deluje poslušno i pokorno, muškarcu je zanimljivije da je osvaja.

Pravilo 11 : Kad se cilj nađe nadohvat ruke, on podstiče ogromnu žudnju koja teži da bude zadovoljena.

Pravilo 12 : Muškarac zna kakve žene pristaju na pozive i sastanke u poslednjem trenutku. (P.S. Sastanak se zakazuje unaprjed *kad vama odgovara, ne njemu*. Ne viđate se s njim kad ste “na rezervi”. Ako se ne provodite dobro ili vam u njegovom društvu nije prijatno, prekinite sastanak i navedite bilo koji razlog zašto idete kući)

Pravilo 13 : To što postavljate uslove nagoveštava da imate mogućnost izbora. Ne predstavljajte se kao krpa, nego devojka iz snova.

Pravilo 14 : Ako ga gušite, on će početi da se brani i traži odstupnicu da bi zaštitio svoju slobodu.

Pravilo 15 : Kad god žena previše zahteva od muškarca, on će pružiti otpor. Pustite ga da vam se sam pruži koliko želi; tada ćete videti kakav je on zapravo.

Pravilo 16 : Kučka ostavlja muškarcu dovoljno prostora, tako da se on ne plaši kako će ga ona zatvoriti u kavez. Onda… On počinje da se trudi da zatvori nju.

Pravilo 17 : Ako mu kažete da niste preterano zainteresovani za ozbiljnu vezu, on će učiniti sve da vas ubedi da promenite mišljenje.

Pravilo 18 : Uvek ostavite utisak da je dovoljno slobodan. Tada više neće morati da bude na oprezu.

Pravilo 19 : Iznad svega on budno motri da li ste emotivno praviše vezani za njega.

Pravilo 20 : On mora osećati da ste vi odabrali da budete s njim, a ne da vam je to neophodno. Tek tada će vas shvatiti kao ravnopravnog partnera.

Pravilo 21 : Ako muškarac mora da čeka prije nego sto ode u krevet sa ženom, ne samo da će ona djelovati privlačnije, vec će takođe imati vremena da počne da ceni njenu ličnost!

Pravilo 22 : s-ks i “varnica” nisu jedno isto!

Pravilo 23 : Pre s-ksa, žena razmišlja jasno, a muškarac ne. Posle s-ksa, situacija je obrnuta. Muškarac razmišlja jasno, a žena ne.

Pravilo 24 : Svaki muškarac želi s-ks odmah; a o tome da li želi vezu ražmišlja tek kasnije. Ako mu ne date to sto želi odmah, postajete njegova devojka pre nego što on sam toga postane svestan.

Pravilo 25 : Muškarac nagonski oseća da li ženina s-ksualnost potiče od njenog samopouzdanja ili iz nesigurnosti. On oseća kada žena pristaje na s-ks da bi mu udovoljila.

Pravilo 26 : Loše navike se stiču lakše od dobrih, jer dobre navike zahtevaju svesni napor. Čekanje podstiče taj napor.

Pravilo 27 : Ako isključite s-ksualni prekidač u poslednjem trenutku, on će smatrati da ga vučete za nos.

Pravilo 28 : Ako se pored njega osećate nesigurno, neka vam vaša nesigurnost bude putokaz.

Pravilo 29 : Pravi muškarac mašta o ženi koja iskreno voli s-ks.

Pravilo 30 : Kad god se žena takmiči sa drugom ženom, ona se ponižava.

Pravilo 31 : Kad sevne ona prava “varnica”, bravu otvara samo jedan ključ.

Pravilo 32 : Pustite ga da misli kako je on glavni. On će tada učiniti sve sto želite, jer će uvek želeti da u vašim očima bude “kralj” .

Pravilo 33 : Ako nežno negujete njegov ego, on neće pokušavati da silom preuzme vodstvo.

Pravilo 34 : Kada delujete nežno i ženstveno, budite u njemu nagon da vas zaštiti. Kada delujete agresivnije, budite u njemu nagon za takmičenjem.

Pravilo 35 : On će dozvoliti ženi-krpi da plati večeru na prvih nekoliko sastanaka, ali mu to neće pasti na pamet kada je s devojkom svojih snova.

Pravilo 36 : Formalni položaj moći služi samo za pokazivanje u javnosti, ali pravi položaj moći je samo za ličnu upotrebu. A to je jedini koji je zaista važan.

Pravilo 37 : Ako mu pružite osećaj moći, želeće da vas zaštiti i da vam pokloni čitav svet.

Pravilo 38 : Kada se žena ponaša kao da je sposobna za sve, na kraju će morati sve i da radi.

Pravilo 39 : Muškarci ne reaguju na reči! Oni reaguju na prekid kontakta.

Pravilo 40 : Preopširni razgovori o “vezi” gase osećaj “nepoznatog”, a samim tim i tajanstvenost.

Pravilo 41 : Muškarci poštuju žene koje komuniciraju sažeto, jer upravo tako muškarci međusobno razgovaraju.

Pravilo 42 : Ako ste uvijek SREĆNI, a on uvijek SLOBODAN, i on će uvijek biti SREĆAN.

Pravilo 43 : Ako dopustite da se uobičajen ritam vašeg života prekine, nastaje praznina. A onda, da biste nadomestili ono čega se odričete, počinjete da očekujete i tražite više od svog partnera.

Pravilo 44 : Većina žena čezne da od muškaraca dobije nešto što zapravo one treba da pruže same sebi.

Pravilo 45 : Žena u muškarčevim očima djeluje sigurnije kada on ne može da je otrgne od njenog života, jer je ona tim životom zadovoljna.

Pravilo 46 : Onoga časa kad žena počne previše da se trudi da zadovolji njegova merila, ona obara standarde njihove veze.

Pravilo 47 : Skačete kroz obruč svaki put kada mu up-rno i jasno pokazujete kako “dajete sve od sebe”.

Pravilo 48 : Morate paziti da ne utonete u živi pesak. Ako ne uspete da zadržite vlast nad sobom, vaša veza je osuđena na propast.

Pravilo 49 : Skakanje kroz obruč često ima loše posljedice: on to vidi kao mogućnost da dobije “i jare i pare”. Ali ako ostajete tik izvan njegovog domašaja, on će uvek paziti kako se ponaša.

Pravilo 50 : Fina devojka mu pruža previše kad joj udovoljavanje njemu postane važnije od udovoljavanja sebi.

Pravilo 51 : Ako prečesto morate da skačete kroz obruč, ta veza verovatno nije dobra za vas. Kad je veza prava, sve ide lakše i ne zahteva velike napore.

Pravilo 52 : Kad zvocate, on vas isključi. Ali kada govorite svojim ponašanjem, on će obratiti pažnju na to.

Pravilo 53 : Čak i kad muškarac shvata ženu zdravo za gotovo, on će i dalje želeti da se uveri kako je ona negde “u blizini”.

Pravilo 54 : Kada vaše ponašanje postane predvidlivo, on će vas zavoleti kao majku – i sve više shvatati zdravo za gotovo.

Pravilo 55 : Negativna pažnja je i dalje pažnja. Ona muškarcu daje na znanje da obraćate pažnju na njega – baš kao što on želi.

Pravilo 56 : Kad se prema njemu ponašate opušteno, kao prema prijatelju, on će sam da vam se približi. Zato što želi romantiku, ali i zato što želi da on priđe vama.

Pravilo 57 : Blaga distanca, uz utisak da održavate dobru samokontrolu, učiniće da postane nervozan jer će pomisliti kako bi vas mogao izgubiti.

Pravilo 58 : Muškarac shvata ženu zdravo za gotovo onda kada je zainteresovan, ali se više ne trudi oko nje.

Pravilo 59 : Kada zvocate, vi postajete problem, koji on rešava tako što vas isključije. Ali kada ne zvocate on je prinuđen da rešava problem.

Pravilo 60 : Ako njegove poslove prepustite nekome drugom i počnete da hvalite onoga ko ih obavlja, muškarac će poželeti da ih opet sam radi.

Pravilo 61 : Kada zvocate, on vidi slabost.

Pravilo 62 : Muškarac emotivnu ženu smatra SLABIĆEM!

Pravilo 63 : Isto kao što pretjerana bliskost rađa prezir, pomalo nepristupačno držanje može često da podstakne njegovo poštovanje.

Pravilo 64 : On će zaboraviti koliko mu značite… ako ga vi na to ne podsetite.

Pravilo 65 : Mnoge žene previše pričaju jer su nervozne – a muškarci to često shvataju kao znak nesigurnosti.

Pravilo 66 : Kad mora da razgovara o osećanjima, muškarcu se čini kao da mora nešto da radi. Kad je sa ženom, on želi da se zabavlja.

Pravilo 67 : Ako ga stalno nagovarate da priča o osećanjima, ne samo da ćete delovati nesigurno, već ćete na kraju izgubiti njegovo poštovanje. A kad izgubi poštovanje, on manje obraća pažnu na vaša osećanja.

Pravilo 68 : U početku, jedino na šta treba da obratite pažnju jeste to da li je on i dalje sa vama, jer ionako neće večito moći da obuzdava ili krije svoja osećanja.

Pravilo 69 : Muškarci se prema ženama ponašaju isto kao i prema drugim muškarcima. Oni se “prave ravnodušni” jer ne žele da djeluju kao slabići ili očajnici.

Pravilo 70 : Faktor iznenađenja, u spavaćoj sobi i van nje, muškarcu je veoma važan i doprinosi njihovom uzbudjenju.

Pravilo 71 : Nemojte biti monotoni u spavaćoj sobi. Promenite nešto, da se ne bi sve pretvorilo u predvidlivu rutinu.

Pravilo 72 : Većina muškaraca ne poštuje ženu koja deluje suviše popustljivo.

Pravilo 73: Ne plašite se da se borite za sebe ili kažete svoje misljenje! Time ne samo da ćete zadobiti njegovo poštovanje, vec ćete ga ponekad čak i uzbuditi.

Pravilo 74 : Muškarac automatski pretpostavlja da će u krevetu kučka biti aktivnija, a fina devojka stidljiva.

Pravilo 75 : Kad se muškarac zaljubi , odjednom će davati sve od sebe, i to mu neće nimalo teško pasti. Za tu ženu učiniće ono što ne bi učinio ni za koga drugog.

Pravilo 76 : Muškarac vas nikad nece poštovati kao nekoga ko drži do sebe ako finansijski ne stojite na sopstvenim nogama.

Pravilo 77 : Morate mu pokazati da nećete prihvatiti da se prema vama loše ponaša. Tako ćete sačuvati njegovo poštovanje.

Pravilo 78 : Svoju “ružicastu karticu” zadržavajte kad umete da se starate o sebi – s njim ili bez njega, on nikad ne treba da se osjeti kako ste prepušteni njemu na milost ili nemilost.

Pravilo 79 : Kada muškarac posmatra ženu kao “devojčicu” ili sestru o kojoj mora da se brine, njegova strast se gasi. On ne želi da vodi ljubav sa svojom sestrom.

Pravilo 80 : Mogućnost da sami odaberete kako želite da živite i mogućnost da birate kako želite da se s vama postupa pružiće vam veću moć od bilo kakvog materijalnog predmeta.

Pravilo 81 : U bilo kakvoj vrsti veze, ako jedna osoba oseti da druga strana ničime ne doprinosi toj vezi, prestaće da poštuje tu drugu osobu.

Pravilo 82 : Finansijska zavisnost nije ništa drugačija od emotivne zavisnosti. U oba slučaja on će imati osećaj da stopostotno vlada nad vama.

Pravilo 83 : Koliko god žena bila lepa, izgled joj po sebi neće obezbijediti njegovo poštovanje. Spoljašnjost će ga možda privuci u početku, ali vaša nezavisnost će ga trajno uzbuđivati.

Pravilo 84 : Kada se muškarac preterano brine da ga neko ne iskoristi, to je znak da je i sam “grebator”.

Pravilo 85 : Ljudi pokazuju samopoštovanje jednostavno time što žele da se oslanjaju sami na sebe.

Pravilo 86 : Što ste nezavisniji u odnosu na njega, to će on biti zainetresovaniji.

Pravilo 87 : Ako suviše otvoreno pokazujete da nešto priželjkujete, neki ljudi će pasti u iskušenje da vam mašu “šargarepom” ispred nosa.

Pravilo 88 : Kada promenite rutinu, to što ćete povremeno biti odsutni navešće ga da vam se približi. Muškarci ne reaguju na reči. Oni reaguju na prekid kontakta!

Pravilo 89 : Nemojte nagrađivati loše ponašanje.

Pravilo 90 : On jednostavno ne poštuje ženu koja mu automatski u svemu udovoljava.

Pravilo 91 : Ako vam on unapred ne zakaže vrijeme, nećete ugovoriti sastanak.

Pravilo 92 : Najbolji način za rešavanje problema često podrazumeva da on i ne zna da se problem rješava. Kada postanete manje dostupni ili izmjenite predvidivu rutinu, vi ćete ga privući zahvaljujući njegovim nagonima.

Pravilo 93 : Kad počnete da se smejete, počnete i da se oporavljate.

Pravilo 94 : Humorom ćete uspjeti da mu saopštavate mnogo više nego ozbiljnošću.

Pravilo 95 : Muškarac oseća da je osvojio ili potčinio ženu onda kada ona počne da mu jede iz ruke. U tom trenutku on počinje da se dosađuje.

Pravilo 96 : Napetost koja okružuje pomalo “kučkastu” ženu muškarcu pruža osećaj blage opasnosti. S njom on oseća blagu nesigurnost jer mu se ona nikad potpuno ne prepušta.

Pravilo 97 : Žena koja uvek govori “da dragi” i koja daje previše, ostavlja utisak da veruje u muškarca više nego što veruje u sebe. Muškarci to ne smatraju dobrotom već slabošću.

Pravilo 98 : Uvek mislite svojom glavom i zanemarite sve one koji pokušavaju da vas sputavaju.

Pravilo 99 : Istinski moćni ljudi ne objašnjavaju zašto žele poštovanje. Oni jednostavno ne komuniciraju sa onima koji im ga ne ukazuju.

Pravilo 100 : NAJPRIVLAČNIJA OD SVIH OSOBINA JESTE – DOSTOJANSTVO

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *