5 razloga zašto je jutarnji s-ks najbolji

Podeli:

Po jutru se dan poznaje. Tu izreku je čuo svako. Zato se potrudite da vam (gotovo) svaki dan počne lepo, kako bi vam bilo lepo čitavog dana.

Po jutru se dan poznaje

1) NOVI TALAS ENERGIJE

Kao prvo, posle jutarnjeg s-ksa, zapljusnuće vas novi talas energije. Stručnjaci su čak izračunali da vam se nivo energije ujutro udvostručava posle jutarnjeg vođenja ljubavi.

2)  LJUBAV SE OSEĆA U VAZDUHU

Psiholozi tvrde da ćete se oboje osećati kao da lebdite na sedmom nebu tokom čitavog dana, jer se ljubav oseća u vazduhu. Samim tim, bićete uspešniji u rešavanju svakodnevnih prepreka na poslu.

FOTO:

3) DOPRINOSI BOLJEM ZDRAVLJU

Jutarnji s-ks, kažu naučnici sa Univerziteta u Belfastu, smanjuje rizik od srčanog ili moždanog udara za polovinu i poboljšava cirkulaciju, a samim tim snižava pritisak. Pored toga, ublažava napade migrene i smanjuje bolove usled artritisa. I, na kraju, smanjuje rizik od dijabetesa, jer ćete izgubiti oko 300 kalorija.

4) ZASIJAĆETE U LICU

Verujte, lice će vam zasijati (pa čak i kosa!), i svi će znati šta ste radili. Jutarnji s-ks je najbolja kozmetika!

5) MOZAK RADI KAO SAT

Posle jutarnje “gimnastike” u postelji, mozak će vam raditi kao sat.

NAPRAVITE PRIPREME

Da ujutru ne biste morali da izlazite iz kreveta, uveče napravite sitne pripreme za jutarnji s-ks: stavite pored kreveta bombone za osvežavanje daha. Takođe, idite u ve-ce blagovremeno.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *