5 vrednih saveta: Evo kako da pronađete ljubav u ovoj godini!

Podeli:

Promenite način na koji razmišljate

Najlakše je reći da nema dobrih frajera, da ljubav jednostavno nije za vas, i da ste sigurni da nikada nećete pronaći nekoga sa sebe.Ako promenite stav i način na koji razmišljate, stvari će se složiti same od sebe.

Nabavite život

Zvuči kao rečenica koju ljutita tinejdžerka izgovara u nekom filmu, ali istina je – ako se vaš život sastoji od traženja ljubavi, velike su šanse da je baš zato ne možete pronaći. Počnite da se družiti sa ljudima, da izlazite, pronađite hobije i aktivnosti koje vas ispunjavaju – jednom kada stvarno počnete da osećate da imate ispunjen život, ljubav će lakše pronaći put do vas.

Uperite prstom u… sebe!

Umesto da tražite greške u drugima, pokušajte da razmislite koje su vaše mane. Zapitajte se da li ste vi osoba sa kakvom biste volele da budete u vezi. Ako jeste, samo nastavite da tražite, a ako niste, krajnje je vreme za neke promene.

Saznajte šta želite

Ako ne znate ni šta tačno tražite, mnogo teže ćete pronaći ljubav. Obavite razgovor sa sobom i razmislite koje su vaše želje, i još važnije – koje su stvari koje nikako ne želite.

Rešite se prtljaga

Bivši momci su najčešće veliki tereti koji onemogućavaju da krenete dalje. Ako imate nekog bivšeg kojeg ne možete da se rešiti, potrudite se da nekako to ipak učinite. Bez njega, funkcionisaćete mnogo lakše.

COSMOPOLITAN.RS/Foto:pixabay.com

 

 

 

 

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *