9 s-ksi novogodišnjih odluka za 2017.

Podeli:

Mi smo nekako zaključili da korak prema sretnijoj godini slobodno može početi od nekih promjena u spavaćoj sobi – naprimjer, oduprite se potrebi da glumite orgazme.

Svake si godine obećavamo niz stvari, no ta ista obećanja vrlo brzo zaboravljamo. Prestat ćemo pušiti, upisat ćemo se u teretanu, jesti ćemo manje slatkiša, češće ćemo zvati mamu… budimo iskreni, sve su to stvari od kojih ćemo odustati sredinom siječnja.

Zato smo ove godine odlučili napraviti malu promjenu i svoje novogodišnje odluke preusmjeriti na nešto što ćemo doista željeti.

Naposljetku, tko se ne bi pridržavao nečega što će mu garantirati (još) bolji s-ks?

1. Prestat ću glumiti orgazme

Znamo da se to ponekad čini kao najbolje rješenje, pogotovo onda kad se vaš frajer stvarno iz petnih žila trudi biti dobar, ali to za vas jednostavno nije to. Mi ćemo reći kako će vas glumljenje orgazma prokleti sa sedam godina lošeg s-ksa i za vas i za njega, a to stvarno nitko ne želi..

2. Masturbirat ću

Ovako ćete najlakše naučiti što volite u krevetu. Postoji niz stvari za koje još uvijek niste sigurni sviđaju li vam se i možda će ih ipak biti lakše isprobati u svoja četiri zida, onda kad ne postoji drugi par očiju, a ni ruku…

3. Bit ću vokalna

Nagovorite se da ćete od sljedeće godine biti vokalniji u krevetu. Recite mu što vam odgovara, a što ne. Skupite snage da mu napokon kažete da onaj potez stvarno nije ništa posebno i da pokuša nešto drugo. Po stoti put ponavljamo – frajeri obožavaju vaše s-ksi upute!

4. Isprobavati ću nove poze

Iako se uglavnom zadržavamo na tri do pet poza, njih ima tako puno, kao i bezbroj njihovih varijacija. Igrajte se, zabavljajte se, budite s partnerom s kojim možete otvoreno razgovarati, istraživati i eksperimentirati. Pobrinite se da je to osoba kojoj doista možete vjerovati i igrajte se!

5. Prestat ću se stalno zamarati s time kako izgledam tamo dolje

Pokušajte se pomiriti s činjenicom da baš nitko (osim vas) ne mari za to što se nekoliko dana niste depilirali. Muškarci su jednostavna bića i, iako mi svaki centimetar na svojem tijelu pomno pregledavamo kroz povećalo, oni su slijepi za većinu naših fizičkih nedostataka. Jednom kad se skinemo, oni su pobijedili i ništa im više nije potrebno.

6. Prestat ću pratiti tuđa pravila

Umjesto toga, stvorite svoja! Tko kaže da za s-ks morate čekati treći spoj? Tko kaže da se morate poljubiti na prvom? Radite ono što se u tom trenutku čini ispravno, opustite se i odluke ponekad prepustite trenutku, svojim osjećajima i svojim instinktima.

7. Bit ću spontana

Zaboravite na rutinu. Rutina nije s-ksi. Jednom kad odustanete od dosadnih planova i budete otvoreniji za intimnost bilo kad i bilo gdje (pa, gotovo bilo gdje), otkrit ćete potpuno novu, divlju, zabavnu stranu sebe koja će vam otvoriti niz novih mogućnosti i vaš s-ksualni život pretvoriti u nešto posve divlje i uzbudljivo.

8. Kupit ću s-ksi donje rublje

Svi volimo s-ksi donje rublje, ali sad stvarno želimo da mu se posvetite. Izbacite sve stare, izblijedjele gaćice i grudnjake i zamijenite ih novima. Ispunite ladicu stvarima u kojima se osjećate stvarno s-ksi i iznenadit ćete se koliko će se vaš s-ksualni život promijeniti zahvaljujući tom, naizgled, potpuno nebitnom koraku.

9. Sama ću inicirati s-ks

Ako vam se s-ksa, onda mu to recite. Neko nepisano pravilo kaže kako bi frajeri trebali biti ti koji će inicirati s-ks, no osim što je to za njih poprilično nap-rno i nerijetko devastirajuće, budući da će u mnogim slučajevima dobiti jedno veliko debelo „ne“, učinite im uslugu i sami mu dajte do znanja što želite. Naposljetku, nema ništa bolje od žene koja svom partneru daje do znanja da ga želi baš u tom trenutku.

Cosmopolitan.hr

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *