Ako muškarac vara, neke od ovih stvari mu nedostaju

Podeli:

Ako vas je dečko prevario, u pitanju nije vaša krivica, već njegov izbor i odgovornost. Ipak, u svakoj vezi postoje dve strane, a ove stvari će vašu učiniti jačom.

1. Vreme

Danas je sasvim normalno da previše brinemo zbog vremena, jer ga imamo tako malo na raspolaganju. I baš zbog toga nije lako održavati vezu i postarati se da bude savršena. Međutim, manjak vremena može biti poguban. Provodite kvalitetno vreme sa dečkom i gledajte da ništa ne bude ispred vaše veze – ni posao, ni roditelji, ni prijatelji. Nemojte izbegavati razgovor samo zato što je potrebno oprati sudove i kretati u veliko spremanje stana ako možete da se prošetate umesto toga.

2. Uzbuđenje

Svakodnevne obaveze koje se ponavljaju iz nedelje u nedelju mogu nas učiniti pomalo dosadnim. Svaka devojka bi trebalo da ima svoj život i interesovanja: čitanje, učenje, pisanje… Budite svoja osoba. Dečko će znati da ceni vašu radost, inteligenciju, lepotu i humor. Kada ste zainteresovane za sebe, tada postajete neodoljive.

3. Romantika

Mnoge devojke veruju da je dužnost dečka da ih voli. To je velika greška. Stalno moramo da radimo na ljubavi i negujemo je i nikada ne zaboravimo stvari zbog kojih smo se zaljubili u nekoga. Zapamtite, niste primorani da budete u vezi, u njoj ste zato što to želite. Vaša sreća ne zavisi od toga da li ste u vezi ili ne, ali možete da pomognete jedno drugome da budete srećni radeći na zaljubljenosti.

4. Prihvatanje

Pojedine devojke isuviše su zauzete u “poboljšavanju” partnera, a to čini da se osećaju muškarci kao da nisu dovoljno dobri. Želja da poboljšamo sami sebe mora da dođe iznutra. Pokušaj da promenimo nekoga je samo znak sebičnosti. A to nikada nije dobro za vezu.

5. Sloboda od stalnog osuđivanja

Uprkos mišljenju mnogih, nevernost kod muškaraca ima malo veze sa intimnim odnosima i fizičkom lepotom devojke. Zapravo je mnogo češće da je “druga“ devojka manje lepa – ona je samo srećnija, opuštenija, manje okrenuta pravilima i puna života. Muškarcima je često potreban neko za razgovor. Neko ko će ih slušati bez potrebe da ih kritikuje ili osuđuje.

U svakom slučaju, nevernost je uvek odluka partnera i nije vaša greška.

Autor: Familyshare.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *