Ako želite da bude lud za vama, prestanite da mu govorite OVO!

Podeli:

Većina žena pravi kardinalnu grešku u spavaćoj sobi – proverite da li ste i vi jedna od njih!

Mnoge žene se osećaju nesigurno u sopstvenoj koži, a ne shvataju koliko taj manjak samopouzdanja deluje pogubno po muškarce. Nedostatak samopouzdanja kod žena, ubija želju za s-ksom jačem polu.

Ako partneru često postavljate pitanja poput “Da li sam debela u ovome?”, “Misliš li da imam velike butine?”, “Jesam li s-ksi?” – vreme je da prekinete!

Konstantno isticanje sopstvenih mana će ugasiti želju koju vaš partner oseća. A to nikako ne želite da vam se desi.

Stvar je jednostavna -muškarcu ste s-ksi ako se i sami osećate tako. Nije zdravo da konstantno ističete sopstvene mane pred njim. Ako vam nešto smeta na telu, neka on to ne vidi. Ponašajte se kao da ste najs-ksipilnija žena na svetu, i tako ćete izgledati i u njegovim očima!

Uostalom, zašto uopšte dovodite u pitanje i ističete svoje nedostatke? Naučite da se obuzdate. Vaš muškarac vas obožava i to neka vam bude dovoljno. Voli sve vaše vrline, jednako kao i mane, u suprotnom, odavno bi pobegao od vas.

Ako želite zdrav s-ksualni život, morate biti sigurni u sebe i dobro se osećati u sopstvenom telu. Nesigurnost i kvalitetan s-ksualni život ne idu jedno s drugim.

Izvor: nadlanu

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *