Bez dlake na jeziku: Žene otkrivaju prave razloge zabavljanja sa starijim muškarcima

Podeli:

Šest pripadnica lepšeg pola otkrilo je prave razloge zbog kojih se zabavljaju sa starijim muškarcima, a novac i sigurnost koju pored njih osećaju svakako prednjači.

Veza Meri Kejt-Oslen i 17 godina starijeg Olivijea Sarkozija iznenadila je javnost. Mnogi su predvideli da neće dugo trajati, ali evo… Oni su i dalje srećni i zaljubljeni. Večito je pitanje zašto su žene uvek preferirale starije muškarce, a sada je nekoliko njih odlučilo da nam da i odgovor na to pitanje.

Kakve godine?

“Ne mislim da je strašno što je moj dečko 15 godina stariji od mene. Kada prođete dvadesete, godine više nisu važne u vezama i odnosima. Zaista nisu! Uprkos razlici u godinama mi uvek imamo teme za razgovor i životi su nam veoma slični. Ako ne pomenem koliko ima godina ljudi mislie da je razlika među nama možda pet godina jer on izgleda mlađe“, kaže tridesetčetvorogoidšnja Debora.

Motiviše me

“Ja imam 21 godinu, a on 33. Uskoro ću diplomirati i početi da tražim posao. On je programer u jednoj firmi. Ja i dalje pokušavam da se vikendima napijem za manje od deset dolara, a on izlazi u klubove i naručuje flaše pića. Gotovo da nemamo ništa zajedničko, ali to mi se baš sviđa. Drugačiji je od mojih prijatelja u pozitivnom smislu i pomaže mi da shvatim da moram da se fokusiram na karijeru nakon što dobijem diplomu. Njemu se dopada što sam mlada, zabavna i dinamična“, kaže dvadesetjednogodišnja Kara.

Sigurnija sam

“Zabavljanje je dobra ideja ako tražite nekog ko je zreo. Dopada mi se moj dečko iako smo zajedno samo tri meseca jer se osećam sigurno i prijatno pored njega. Kada sam se zabavljala sa momcima svojih godina morala sam sama da plaćam večere, koncerte i njihove živote uostalom. Sa mojim novim dečkom više ni ne nosim novčanik“, kaže dvadesettrogodišnja Ešli.

Izazivamo pažnju

“Kada mi se moj sadašnji dečko udvarao ja sam ga odbila rečima da izgleda moj otac. Stariji je od mene samo jedanaest godina, ali ipak! Polako je naše prijateljstvo dostiglo novi nivo i evo sada smo u vezi već dve godine. Više ni to nije čudno, ali to nije zaustavilo ljude da nas čudno gledaju kada hodamo ulicom“, kaže dvadesetpetogodišnja Krista.

Novac nije problem

“Zabavljam se sa nekim ko je skoro 20 godina stariji od mene, a nerado priznajem, najviše me je povuklo to što ima novac. Ne radi se o novcu koji je stečen na brzinu i koji pošto-poto želi da potroši na gluposti, već se radi o posvećenom načinu života. Volim takvu vrstu sigurnosti i samu pomisao da mi pored njega novac nikad neće problem“, kaže tridesettrogodišnja Meri.

Manje drame

“Moj savet devojkama je da se zabavljaju sa nekim ko je stariji od njih. To je moje zlatno pravilo u ljubavi. Volim da se zabavljam sa starijim muškarcima jer je mnogo manje drame u priči. Svi govore šta misle i kako se osećaju. Mnogo je manje svađanja i nepredviđenih situacija. Moj sadašnji dečko je 10 godina stariji od mene“, kaže tridesetjednogodišnja Džeki.

Super žena

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *