Da, da… Muškarci ne mogu da žive bez ove poze i imaju 8 razloga za to!

Podeli:

Zašto muškarci doslovce obožavaju pozu gde ste vi gore? Ima mnogo razloga… A, priznajte – i vi volite da je s vremena na vreme kontrola u vašim rukama!

1. Može da leži i bude opušten 

Budite iskreni i priznajte – muškarci dorade veći deo posla kada je s-ks u pitanju. Zato nas i ne čudi što vole da predahnu ponekad i uživaju u pozi koja od njih ne zahteva isuviše truda.

2. Ima fenomenalan “pogled”

Jasno vam je – kada je on na vama, mora da potrudi da bi video bilo šta što nije vaše lice. Ali je zato uz “kaubojku” pogled na sve ono što voli na vašem telu prosto idealan!

3. Može da vas zgrabi za guzu kad god želi

Ako voli vašu guzu, ovo je bingo – može da sav pljesne ili zgrabi po zadnjici kad god to poželi!

4. Ugao penetracije je specifičan 

Znamo da niste o tome razmišljali, ali svaki frajer ima svoj omiljeni ugao za penetraciju. A kada ste na njemu ugao je toliko jedinstven, da ni u jednoj drugoj pozi ne može da se postigne.

5. Žena ima dominaciju

Možete da ga iznenadite i najednom pokažete svoju domnantnu stranu i preuzmete kontrolu. Svaki muškarac “odlepiće” od sreće…

6. Može da vam pripomogne tako što vas “pomera” gore-dole Znate onaj savršen osećaj kada vas zgrabi za kukove i podiže i spušta u tempu koji mu odgovara… Oni ga obožavaju, ali i mi!

7. Poza ima dva lica

Svaka poza ima neke svoje varijante, ali mali broj njih pruža šansu da je igrate u “dva lica”. Naime… tu je i obrnuta kaubojka, a zamislite koliki je ugođaj muškarcu kada vas posmatra na taj način.

8. Znaju da i žene uživaju u ovoj pozi

Trnjanje o njega tokom penetracije? O, da, u ovoj pozi je to i te kako moguće! I možete da ga dugo i sočno ljubite – po licu, vratu, grudima…

Lepota i zdravlje

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *