DESANKA SE NE NAPUŠTA: Evo zašto on masturbira iako je u vezi!

Podeli:

Iako vi možda ispunjavate svaku njegovu s-ksualnu fantaziju, on od masturbacije ne odustaje. Niti će.

Omiljena muška razbibriga je igranje sa samim sobom. To je bilo od kada je sveta i veka. Još u ranom tinejdžerskom dobu krenuo je da istražuje čemu služi ta čudna stvarčica prikačena za njegovo telo (osim za piškenje) i kada je saznao koliko zadovoljstvo mu pruža, više je ne ispušta iz ruku. Dok su tinejdžeri koji otkrivaju svoje telo, mastrurbacija je nešto sasvim normalno, ali izgleda da žene misle da to treba da prestane kada uđu u zrelije doba.

E, pa dame, razočaraćete se. Muškarci nikada ne prestaju da se rukuju sa Desankom. I to je sasvim normalno, ma šta vi mislile o tome. I uopšte nije stvar u tome da li ga vi s-ksualno zadovoljavate ili ne. Može biti najispunjeniji na svetu sa te strane i naći ženu koja mu sasvim odgovara međ’ čaršavima, on će se svejedno krišom zatvoriti u kupatilo da pozdravi svoju staru, dobru “drugaricu”.

Nekada im je potrebno instant oslobađanje od stresa, a ovo u tome i te kako pomaže. Nekada im prija da jutarnjoj erekciji izađu u susret i iskoriste je, pogotovo ako vi ne volite zornjak ili nema toplog tela u blizini.

Nekada se njihov vršnjak sasvim nenadano vine u visine kada vide nešto što ih pali na televiziji ili internetu, pa ga ispoštuju. A nekada im je jednostavno dosadno, pa se zaigraju sami sa sobom.

Kod nekih muškaraca to se dešava vrlo retko, dok je kod nekih drugih svakodnevna rutina. To ne znači da je on čudan, uvrnut, perverznjak ili s-ksualni manijak. On je samo običan muškarac i to što radi je veoma normalno.

Normalnije od žena koje sputavaju svoje samododirujuće nagone zato što su u vezi. Ako se naložite, a dragi vam nije u blizini, logičnije je da pustite prstiće da lutaju do vaše oaze zadovoljstva, nego da čekate partnera da dođe da vas servisira.

Ako uhvatite partnera da se samozadovoljava dok misli da spavate ili gledate televizor u drugoj sobi, ili vam je čudno što provodi toliko vremena pod tušem, nemojte se odmah ljutiti. A i nemate prava. Ipak on sa svojom Desankom ima mnogo dužu vezu nego sa vama. Poštujte to, majka mu stara! Kako biste se vi osećali kada bi vam on rekao da se otarasite svog omiljenog vibratora (pretpostavimo da ga imate)? Ko je on da vam uzima omiljenu igračku? A ko ste vi da uzimate njegovu?

Muškarac masturbira

Foto: Profimedia

Utuvite u glavu da to što voli da onaniše nije ništa nenormalno. Ne znači da mu niste potrebni, ne znači da vas manje voli, ne znači da ne voli s-ks sa vama. To je jednostavno nešto što je svojstveno muškarcima. Nema nekog dubljeg psihološkog, fiziološkog ili filozofskog objašnjenja. Muškarci su muškarci. Oni to rade. Svi oni. To je sasvim normalno. I tačka.

Ako vam to objašnjenje nije dovoljno, a vi onda razbijajte glavu i dalje glupostima. Možda rame u z rame sa dokonim naučnicima sa Masačusetsa. Nek vam je sa srećom, pa ako dođete do nekog revolucionarnog otkrića, obavezno ga podelite sa nama.

Srbija danas

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *