Deset razloga zašto muškarci u krevetu preferiraju starije žene

Podeli:

Neko se vreme činilo kao da je termin cougar tek šala, ali sve češće mnogi dolaze do spoznaje da to baš i nije tako. Verovali ili ne, neki muškarci u krevetu preferiraju starije žene, a evo i zašto.

Igra brojeva

I sama dob cougarsica znači da imaju puno više godina iskustva kad je s-ks u pitanju, kao i veći broj partnera. Mnoge žene su prije braka imale nekoliko partnera, ali kod mnogih se nakon razvoda ta brojka povećala.

Starije žene imaju puno više prakse

Cougarsice su bile u dugim vezama i brakovima, što im je omogućilo godine i godine s-ksualnog iskustva s jednim partnerom. Bilo da su ta sjećanja dobra ili loša, oblikovala su njenu s-ksualnu stručnost.

Starije žene znaju što žele

Njihova samosvijest i samopouzdanje dolazi s godinama iskustva i komuniciranjem sa s-ksualnim partnerima. Isprobale su različite poze, tehnike i fetiše. Samozadovoljavale su se dugi niz godina i ne boje se komunicirati te govoriti o tome što ih uzbuđuje i što im se sviđa. Ako žena ne zna što želi, muškarcima je teško to saznati. Cougarsice znaju što žele i znaju to tražiti od partnera.

Naučile su što muškarci žele i žele saznati specifične želje partnera

I ne samo to. Žele saznati i specifične želje novog partnera. S obzirom na iskustvo, naučile su puno toga o raznim tehnikama i pozama. Otvorene su i postavljaju pitanja partneru o njegovim s-ksualnim preferencijama. Ono što ne znaju – saznat će. Istražit će pomoću knjiga, filmova i interneta.

Uživaju u s-ksu kao i njihov mlađi partner, bez skrivenih namjera

Nemaju zablude o tome da će ‘upecati’ muškarca ili s njim osnovati obitelj. Zbog toga muškarac koji se želi zabavljati bez obaveza nije pod pritiskom. Upravo zbog toga što nema pritiska s-ks sa starijom ženom je odličan.

Starije žene shvaćaju važnost s-ksa u vezi

Možda je bila u braku u kojem ona i partner nisu bili zadovoljni s-ksualnim životom. Neće koristiti s-ks kao alat za pregovaranje ili kako bi dobila nešto materijalno od mlađeg muškarca. Cougarsice znaju psihofizičke prednosti redovitog s-ksa.

Mlađem muškarcu laska jer ga starija žena smatra poželjnim

Veliki je izazov bit s atraktivnom, s-ksi starijom ženom koja drži do sebe. Starije žene obično imaju odraslu i samostalniju djecu što im ostavlja više vremena da se brinu za sebe i svoje potrebe.

Starije žene uživaju u podučavanju mlađih muškaraca

Mlađi muškarci osjećaju moć i znanje starije žene, što je vrlo poticajno. S obzirom na njeno iskustvo od nje mogu puno toga naučiti, a ona će ih s užitkom podučiti.

Starije žene imaju samopouzdanja, osjećaju se dobro u svom tijelu i svjesne su spolne moći

Ovo mlađe muškarce poprilično uzbuđuje, pogotovo ako su bili s mlađim, neiskusnijim i nesigurnijim djevojkama. Dok je mlađim djevojkama puno toga neugodno, starije žene su spontanije i ugodno im je kad su gole.

Starije žene ne boje se komunikacije

Mlađi muškarac znat će na čemu je sa starijom ženom. Neće se igrati s njim i ne javljati mu se na telefon samo zato što misli da će on tako biti više zainteresiran. Prići će muškarcu i neće čekati da on napravi prvi potez. Jasno će mu dati do znanja što želi od odnosa. Otvoreno će govoriti o svojim s-ksualnim potrebama i željama. Ne boji se da će je muškarac ostaviti ako se izrazi i bude onakva kakva je.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *