Devojke koje su prodale svoju nevinost

Podeli:

Rumunka Alina Persea sa 18 je godina prodala svoje devičanstvo preko interneta za cenu od oko 15.000 evra. Kupac je bio italijanski biznismen zbog kojeg je Alina morala da ode na dva medicinska pregleda u kojem je lekar morao da potvrdi kako je zaista nevina, odnosno kako po njenom himenu niko nije hirurški intervenisao (budući da je moguće hirurški rekonstruisati himen).

 

Sa

ma je izjavila kako joj celo iskustvo nije teško “palo” – osećala je privlačnost prema 44-godišnjem muškarcu koji joj nije otkrio svoje bračno stanje, kao niti to ima li decu. Platio joj je let u Veneciju, dan su proveli u obilasku, a veče je bilo rezervirano za s-ks. Alina je na ideju prodaje devičanstva došla nakon što je videla sličnu ponudu. s-ks joj se svideo, premda je bilo bolno.

Šatuniha

Mlada devojka iz Sibira poznata samo kao Šatuniha odlučila je, prema svojim rečima, da proda najdragocjeniju stvar koju ima jer joj je očajnički trebao novac. Svoju je ponudu objavila na internetu pod nazivom “deca odrastaju”, a u kriterijume opisa oglasa je stavila “novo-nekorišćeno” uz doktorski dokaz dokumenta kao potvrde nevinosti. Ime kupca je Evgenij Volnov, ali drugi podaci osim cene od blizu 30.000 evra su nepoznati. Moralni dušebrižnici su reagovali na vest o prodaji devičanstva, ali policija je odbila da istraži slučaj uz objašnjenje da “nije na njima da ispituju nečiji moral”.

UniGirl

Studentkinja s Novog Zelanda koja je sebe nazvala “UniGirl” u uzrasta 19 godina na aukciju je stavila svoj himen i tako zaradila 25.000 evra. Dobila je preko 1.200 ponuda, a izjavila je kako je odziv za nju bio nezamisliv. U svom oglasu je rekla kako je zdrava i u dobroj formi, a u potpunosti shvata posledice takve prodaje te joj je sigurnost vrlo bitna. O razlozima ponude nije želela da govori. Prostitucija na Novom Zelandu je legalna, pa samim time i ovakve ponude.

Keti Koblerson

Keti Koblerson iz Teksasa odlučila je da proda svoje devičanstvo na eBay, za prvi s-ks u svome životu tražila vrtoglavih pola miliona. Iako neki sumnjaju da je cela priča lažna, navodno je nakon skidanja oglasa s eBaya postigla i veću cenu.

Katarina Migliorini

Brazilska studentkinja Katarina Migliorini (24) svoje devičanstvo je prodavala čak tri puta – prvi je put dogovor s anonimnim Japancem propao, odnosno nije konzumiran, a drugi put je sama odlučila da produži aukciju kako bi došla do većih ponuda. Iako tvrdi da je dobila ponudu od million evra, ohrabrila se i odlučila da traži još više – brak. Trenutno je u pregovorima s anonimnim arapskim bogatašem za kojeg tvrdi da je vrlo romantičan. Devojka ističe da nije prostitutka i da će većinu novca dati u humanitarne svrhe.

Hana Kern

Studentkinja medicine Hana Kern, koja se na internetu predstavljala kao Elizabet Rajne dobila je ponudu za svoje devičanstvo – preko neverovatnih 5 miliona. Ipak, nakon što je njen identitet razotkriven i kada su njene kolege i studenti sa Univerziteta Vošington bili zgroženi postupkom sramežljive i blage devojke, ona je svoju aukciju ukinula. Na svom blogu je napisala da želi da se koncentriše na studije, ali se pretpostavlja da je “transakciju” obavila u tajnosti.

Graciela Jataco

Graciela Jataco jedna je od pametnijih devojaka u svetu aukcije devičanstva. Model iz Perua je kada je napunila 18 godina svoj netaknuti himen odlučila da proda kako bi platila lekarske troškove svoje majke, kao i školovanje svog brata. To joj je donelo ogroman publicitet, a najveću ponudu joj je dao anonimni Kanađanin – čak 10 miliona.

Rafaela Fiko

Italijanska manekenka Rafaela Fiko je kada je npunila 20 godina na internetu ponudila cenu za svoje devičanstvo – vrtoglavih milion evra. Rekla je da nikad nije ni razmišljala o tome, ali nakon što je videla da su neke devojke dobro zaradile, odlučila se i sama da proba.

“Ne znam kako s-ks izgleda, a ako je muškarac koji za mene najviše ponudi ružan, samo ću se povući iz svega. Novac mi treba za lečenje bolesnog člana porodice”.

Natali Dilan

Natali Dilan

Natali Dilan iz SAD-a za svoju je nevinost tražila neverovatnih 20 miliona evra. Njena kampanja je bila vrlo dobro osmišljena. “Fascinantno je da danas muškarci toliko cene nevinost. Ipak, i to joj je bilo premalo, pa sada navodno čeka još bolju ponudu.

Rouzi Rid

Rouzi Rid, deklarisana 18-godišnja lezbejka iz Velike Britanije odlučila je da “proda” svoj himen kako bi zaradom platila školarinu na Univerzitet Bristol. To je bilo njeno prvo s-ksualno iskustvo s muškarcem, iako je bila u dugogodišnjoj vezi. nakon 2000 pristiglih ponuda, pobedio je razvedeni 44-godišnji inženjer i otac dvoje dece. Za “transakciju” je platio nešto više od 10.000 evra. Nakon s-ksa, Rouzi je navodno požalila svoju odluku te je sa svojom devojkom Džes Kameron dugo plakala.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *