Do s-ksa preko Fejsbuka

Podeli:

Najnovije istraživanje pokazalo je koliki uticaj može imati Fejsbuk na to da li ćete sa nekim završiti u krevetu.

Najnovije istraživanje u kojem je učestvovalo dve hiljade Britanaca pokazalo je koliki uticaj može imati Fejsbuk na to da li ćete sa nekim završiti u krevetu.

Naime, 11 odsto ispitanika u anketi sajta “OnePoll.com” priznalo je da su spavali sa nekim koga su upoznali preko popularne društvene mreže.

Rezultati studije koja je istraživala s-ksualne aktivnosti i onlajn navike pokazali su da je 46 odsto njih slalo eksplicitni tekstualni sadržaj nekome drugom osim svom partneru odnosno partnerki, a u  35 odsto slučajeva uz tekst su bile uključene i golišave fotografije.

Takođe, 30 odsto ispitanika priznaje da sami gledaju p-rno sadržaje preko interneta, a 17 odsto njih takav sadržaj gleda zajedno s partnerkom.

O ulozi Fejsbuka svedoči podatak da je 11 odsto njih spavalo sa ljudima koje su upoznali preko tog sajta, dok je 10 odsto ispitanih spavalo sa kolegom. Zanimljivo je da je od toga njih 50 odsto to uradilo dok su bili na poslu, prenosi Srbijanet.

Interesantno je i da više od polovine ispitanih ima iskustva sa s-ksom na jednu noć, a inače Britanci u proseku imaju s-ks dva puta nedeljno, i odnos traje oko 20 minuta.

Ipak, najvažniji podatak svakako je i vezan za ekspanziju onlajn upoznavanja i s-ks koji proizađe iz takvih susreta, pa se onima koji dosta vremena provode na internetu savetuje da budu obazrivi.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *