Dokazano je: s-ks nas zaista podmlađuje i to baš na ovaj način!

Podeli:

Osim što vam donosi izuzetno zadovoljstvo, s-ks može da pomogne u borbi protiv raka, poboljšava san i briše bore. Evo nekoliko dobrih razloga da se već večeras bacite na posao.

 

PREVARITE STARENJE

 

Nova studija Edinburške kraljevske bolnice pokazala je da redovniji s-ks može da prevari starenje. Parovi koji imaju s-ks barem četiri puta nedeljno izgledaju sedam godina mlađe od onih koji imaju manje s-ksa.

 

– s-ks podstiče razvijanje hormona koji se bori sa slobodnim radikalima i izlaganjem štetnih spoljnih uticaja, a u isto vreme čuva ćelijske zidove u našoj koži i opušta mišiće koji su zaslužni za bore – tvrde istraživači.

 

POBEDITE RAK

 

Muškarci koji ejakuliraju barem sedam puta nedeljno u svojim dvadesetim godinama imaju manje šanse da dobiju rak prostate u poznijim godinama, pokazala su istraživanja.

 

SPAVAJTE KAO BEBA

 

Tokom orgazma telo luči oksitocin, hormon koji ima dobar uticaj na san. Jedna američka studija pokazala je da 32 odsto muškaraca koji su potvrdili da su masturbirali u prethodna tri meseca, kao razlog naveli su da im to pomaže da lakše zaspe.

 

(thesun.co.uk)

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *