IZAZOV SE NAGLO ZAUSTAVIO: Završio u bolnici posle dvonedeljnog s-ks maratona!

Podeli:

 

Ova novinarka možda mora da ustane rano i da vodi emisiju “Dobro jutro Britanijo”, ali to, ipak, nije sprečilo Kejt Garavej (49) da se upusti u s-ks avanturu sa svojim suprugom. Ideja je bila da 14 dana svaku noć imaju s-ks.

Voditeljka kaže da je na ideju došla kada je od prijateljice čula priče o njenom vrlo aktivnom s-ksualnom životu, pa je rešila da i ona na taj način osveži svoj brak.

Ta ideja mi se vrzmala po glavi danima nakon razgovora sa prijateljicom. I onda sam predložila suprugu Dereku da se i mi malo zabavimo u krevetu svake noći naredne dve nedelje. Pristao je, ali nije baš sve išlo po planu – otkriva Kejt.

 

 

Tokom 14-dnevnog izazova Kejt je otkrila da njen muž uživa u golicanju, što je dovelo do jedne zanimljive, četiri sata duge, sesije.

Ali, desilo im se i da budu vrlo posramljeni kada im je jedne noći sin ušao u sobu u toku njihovog ljubavnog zanosa. Voditeljka, međutim, kaže da je brzo shvatila da prilično uživa u avanturi u koju su se upustili.

Čak i samo planiranje i pokušaj da sve ispadne dobro teralo nas je na smeh – kaže Kejt.

Međutim, njihov s-ks izazov naglo se zaustavio kada se Derek povredio igrajući se sa sinom u parku. Nakon što mu je doktor stavio gips, zabranio je Kejtinoj jačoj polovini bilo kakvo naprezanje i fizičku aktivnost, pa je neobični maraton morao da prestane.

 

Telegraf

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *