IZNENAĐENJE: Muškarci na ženama prvo primete…

Podeli:

Na pitanje šta muškarci prvo primete na njima, većina žena daje pogrešan odgovor. Dok one misle da su to obline, pripanici jačeg pola drugačije razmišljaju – pokazuje studija sa Harvarda.

Naučnici su anketirali i dame i muškarce, njih 1.500. I zaključili su da pripadnice nežnijeg pola imaju pogrešnu percepciju, jer oni nisu toliko površni kao što izgledaju.

Žene su većinski odgovorile da suprotan pol prvo reaguje na njihov izgled. Ali, čak 78 odsto ispitanika odgovorilo je da na devojci uvek prvo primete osmeh – način osmehivanja, da li je prijatan, mio, zarazan, “zvučan”, namešten. Većina je saglasna da im je najprivlačnije kada iz njega izviruje toplina.

Odmah uz osmeh nalazi se pogled. Ispostavilo se da su pripadnici jačeg pola starog kova, jer se drže teorije da su oči ogledalo duše. Iz njih, kažu, mnogo toga mogu da pročitaju.

Potom dolaze boja i melodija glasa. Većina ispitanika se složila da vole da čuju nežan i s-ksi zvuk, dok ih grub i “kreštav” odbija.

Tek na četvrtom mestu su se našle obline, s tim što tu postoje varijacije, jer neki prvo primete noge, drugi zadnjicu, a treći grudi.

Ne mali broj njih se “peca” na miris, a potom dolaze stil oblačenja, društvo u kojem se devojka nalazi, nivo samopouzdanja.

Izvor: Novosti

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *