Kad “alatka” ne radi…

Podeli:

Većini muškaraca se bar jednom dogodilo da ga “najbolji prijatelj” izda u odsudnom trenutku. Zašto se to dešava?

Prema istraživanjima, gotovo polovina muškaraca nakon 40. godine ima problema sa erekcijom. To je normalna pojava – ljudski organizam stari, a tu su i razne bolest, visok krvni pritisak, problemi sa prostatom…

Nisu to jedini razlozi koji mogu da izazovu probleme sa erekcijom.Najčešći uzrok je, zapravo, način života muškaraca. Loša ishrana, gojenje, nedovoljna fizička aktivnost, stres na poslu, pušenje, ali i zanemarivanje partnerskih odnosa.

Ako se “fijasko” u krevetu dogodi jednom, nema razloga za paniku. Sve polazi iz glave i sigurno je da je u tom trenutku nešto odvuklo vašu pažnju. U svakom slučaju, ne stavljajte glavu u pesak, nego popričajte sa partnerkom.

Malo više romantike, dodira, nežnosti… može stvari da vrati na pravi kolosek i da deluju ohrabrujuće.

Ako se situacija ponavlja, potražite pomoć stručnjaka.
Poražavajući je podatak da tek 15 odsto muškaraca koji ima problem sa erekcijom potraži pomoć lekara. Naravno, jer je pre svega samom sebi teško priznati da se tako nešto dešava, druge je sramota da odu u ordinaciju i popričaju o problemu.

Partnerke bi ovde mogle da preuzmu vodeću ulogu – uzmu muškarca za ruku i odvedu ga kod lekara.

To jeste lošija varijanta, ali bolje išta nego ništa.

Pritom, idite kod lekara u kojeg i sami imate poverenja, nekog starijeg muškarca, jer će partner lakše “otvoriti” pred njim nego pred nekom mladom lekarkom.

Postoje i lekovi koji mogu da utiču na smanjenje erekcije, ali ih u svakom slučaju uzimajte isključivo po savetu lekara, nikako ih ne tražite preko Interneta ili televizije.

U svakom slučaju – nema predaje!

Mondo

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *