Kako izgleda testiranje za “glumce” u p-rno-filmovima

Podeli:

Detalje ovih audicija otkrio je jedan mladić kojem je u Majamiju ponuđen posao muške p-rno zvezde, sa zaradom od 35 hiljada dolara godišnje – a ovakve je ponude imao i ranije.

Kako je otkrio, na prvom delu testiranja većina muškaraca bi “pala”, jer producenti tragaju za muškarcima čiji je “ponos“ dug najmanje 20 centimetara.

Za one koji zadovolje (…) prvi uslov, slede prilično teški zahtevi.

“Da možete da postignete erekciju ‘na zahtev’, i svršite kad se to od vas traži. Ne smete da imate problem sa stvarima koje se mnogima čine “gej“, a morate imati i, uslovno rečeno, profesionalan portfolio, u smislu: profesionalne fotografije, poželjno je iskustvo u modelingu, a bonus je ako ste već snimali – pa čak i amaterske – p-rno filmove“, otkriva ovaj muškarac.

Ako mislite da je ovo loše, dodaje on, ono grozno tek sledi:

“Ako prođete sve ovo i pozovu vas na intervju, ulazite u prostoriju u kojoj se nalazi stariji muškarac. On će vam reći da “ga“ izvučete i dati vam 30 sekundi da postignete erekciju. U prostoriji može biti glumica, ali i ne mora. Ona vam može pomoći, ali i ne mora. Može vam dozvoliti da gledate u njene grudi (ako dobro izgledate, uglavnom vam dopuste da ih dodirnete).

Tražiće od vas da masturbirate nekih 10 ili 15 minuta…bez ikakve vizuelne stimulacije, s njima u sobi, a onda će vam reći da je vreme da ejakulirate. Imate nekoliko minuta da ‘završite’.“

A onda, sve to morate da ponovite u roku od pola minute.

Čak i ako uspešno “položite“ testiranje, niko vam ne garantuje da ćete dobiti posao.

Ali, muškarci koji su prošli testiranje i dobili posao, kažu da je najvažnije kontrolisati erekciju i ejakulaciju, ali i to da imate talenat da ciljate “snajperskom preciznošću“…

Takođe, od „glumaca“ se očekuje i ovo:

“Od vas se očekuje da imate erekciju dok menjaju uglove kamere, dok pričaju s rediteljem, dok glumica ponovo stavlja šminku, menjaju osvetljenje… Takođe, morate da budete spremni na s-ks u čudnim pozicijama i da imate na umu da su im potrebni samo dobri snimci žene, vi ste samo ‘ud’…“.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *