Kako nagovoriti ženu na jutarnji s-ks

Podeli:

Muški libido je izuzetno jak na početku dana i gotovo da ne postoji frajer koji čim otvori oči nije voljan za s-ksi akciju.

Međutim, žene se baš i ne uklapaju u profil jutarnjih ljubitelja s-ksa, pa se zornjak uglavnom i dešava na mušku inicijativu. Ipak, to ne treba da vas obeshrabruje i koči, već da vas natera da postanete iskusni frajer, koji će taktikom i načinom zavođenja uspeti da ubedi ženu da i ona zavoli jutarnje igrice, prenosi Telegraf.

A kako da učinite da vaša nežnija polovina svakog jutra poželi pospano maženje pod čaršavima? Nekoliko je koraka koje vi treba da napravite, zbog kojih će ona postati veliki ljubitelj jutarnjeg razmenjivanja nežnosti.

Pripreme

Kako ujutro ne biste imali previše posla dok ste još pospani, pripremite se uveče. Iako je spontani s-ks najbolji, malo planiranja i razmišljanja nije na odmet. Takođe, saznanje da vas ujutro čeka odlična stvar može da bude vrlo uzbuđujuće. Uveče pripremite neke mentol bombone ili gume za žvakanje i vodu kako bi ujutro uklonili zadah. Pobrinite se za maramice i kondome. Uveče nemojte jesti ništa masno i teško, kako zbog teškoća u probavi, tako i energije.

Pre spavanja razmišljajte o partnerki i o tome kako ćete jedno drugom međusobno ugoditi i odbacite negativne misli i obaveze. Uzmite u obzir koliko vremena imate pre posla i vi i vaša nežnija polovina, možda će to morati da bude s-ks na brzinu, ali time se ne umanjuje užitak. Najbolja opcija za jutarnji s-ks je naravno vikend kada možete potpuno da se opustite i ne razmišljate hoćete li zakasniti na posao. Ukoliko se probudite loše volje ili vam iskrsne neka obaveza, ne insistirajte na tome, već celu akciju odložite za neko drugo jutro.

Muškarci se s-ksom opuštaju i uvek su raspoložen za njega, a žene takođe uživaju, ali ne uvek i u bilo koje doba dana. Stoga ne budite iznenađeni ukoliko vaša draga ujutro i nije raspoložena za s-ks. Međutim, upravo tu kreće vaša moćna uloga.

Kako je nagovoriti na jutarnji s-ks?

Čak i ako je vaša draga prava spavalica, možete je ubediti da zavoli jutarnje igre. Probudite je nežno, možda s doručkom u krevetu ili nežnim poljupcima i šaputanjem. Nemojte biti nagli i dosadni, dajte joj vremena da se razbudi. Kako su žene više samokritične, dajte joj do znanja da je ujutro jako s-ksi, te da vas razbarušena i nesređena jednako uzbuđuje.

Prednosti zornjaka

Osim što ne postoji bolji način da se započne dan, jutarnje divljanje po krevetu će vas opustiti, napuniti pozitivnom energijom i povezati sa partnerkom, jer ćete posle s-ksa još neko vreme sigurno razmišljati jedno o drugome.

Ako oboje volite da spavate pa se vaš jutarnji s-ks ustvari pretvori u nešto kasniji, popodnevni s-ks, to je svejedno dobar početak dana koji se, ako je vikend, može protegnuti i do večeri. A malo je verovatno da iko ima išta protiv toga. Uživajte u igrama pod čaršavima i garantovano nećete skidati osmeh s lica.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *