Kako oralno zadovoljiti ženu posle NOVE GODINE u 14 koraka

Podeli:

Svi smo barem desetak puta u raznim časopisima uz mnoge savjete pročitali i to da je uz savršenu vezu potreban još savršeniji s-ksualan život.

 Vrijeme je da se primimo teme za koju svi mislimo da smo stručnjaci isto kao i za vođenje nogometne reprezentacije.

Što je oralni s-ks?

Oralni s-ks je aktivnost u kojoj ustima ili jezikom stimulirate partnerove genitalije, što je u našem slučaju oralno zadovoljavanje naše partnerice stimulacijom klitorisa i najčešće se koristi kao predigra za pravu akciju. Najveći problem predstavlja činjenica da je oralni s-ks još uvijek zabranjena tema i vrlo teško se dolazi do pravih informacija i korisnih savjeta. Najčešće se muškarci bace na posao kao pitbull na komad mesa i nakon samo nekoliko trenutaka partnerica se iz faze napaljenosti vraća u početno stanje.

Stoga je vrlo važna priprema koju ćemo vam u ovom članku pokušati približiti, ali također i ono najvažnije: raspoloženje. Ako ste dovoljno dobro raspoloženi, vaša će se partnerica još danima smješkati na sjećanje vašeg jezika na njezinom klitorisu, a i sami znate što to znači – usluga se uslugom vraća i zato, uzmite si vremena i sljedećeg puta u krevetu prođite bar prvih 6 koraka i budite spremni na nezaboravnu noć.

1. Krenite polagano

Polagano ljubite svoju partnericu po cijelom tijelu, posvetite se njezinim bedrima i trbuhu prije nego krenete prema intimnim dijelovima. Ovaj potez će je zagrijati i prije glavne akcije. Približite se koliko možete, lagano ju izazovite i vratite se natrag na ljubljenje cijelog tijela.

2. Zagrijte ju

Prije nego ju cijelu skinete, probajte lagano dahtati kroz njezine gaćice. Kratkim, ali vrućim izdisajima dajte joj do znanja što slijedi. Nakon toga vratite se na bedra i trbuh.

3. Nemojte uroniti

Kada je počnete ljubiti po intimnim dijelovima, krenite polagano s vanjske strane. Počnite s vanjskim usnama, lagano ih raširite i poljubite unutrašnje usne. Činite to polagano jer se još samo igrate.

4. Pričekajte s klitorisom

Pokušajte izbjegavati klitoris koliko god je to moguće, iako ju ljubite vrlo blizu. Kada krenete s lizanjem klitorisa, učinite to prvo polagano, usredotočivši se prvo na dio iznad klitorisa, budući da mnogo žena preferira nedirektan dodir prije nego su dovoljno napaljene.

5. Abeceda lizanja

Ako se izgubite u lizanju, pokušajte provjerenu metodu zvana Abeceda. Laganim pokretima oblikujte slova abecede, ali uzmite u obzir da je centar svega klitoris. Slobodno tu i tamo povećajte veličinu slova i pokrijte cijelo intimno područje.

6. Usišite ga

Dovoljno je napaljena? Usišite taj klitoris u vaša usta i lagano ga prođite jezikom. Probajte to raditi sve brže, žene to obožavaju.

7. Osluškujte njene reakcije

Pozorno pratite njeno disanje i reakcije. Ako joj odgovara nastavite istim tonom, ako usporava disanje, promijenite taktiku.

8. MMMMrmljanjeeeee

Ne biste vjerovali, ali jednostavan pokret kao ovaj vrlo je učinkovit. Skupite usnice iznad klitorisa i zatresite glavom kao da želite skinuti nešto s lica. Ponovite to nekoliko puta tijekom lizanja.

9. Čvrsto držanje

Konačno nešto za prave muškarce što nevjerojatno podiže razinu napaljenosti. Čvrsto ju zgrabite za unutrašnju stranu bedra i pritisnite jezik malo jače. Kada ste u toj poziciji, slobodno jednom rukom prođete po njenim grudima, ali i nešto što svi obožavamo, stavite prste u njezina usta da vam dočara svoju napaljenost.

10. Cijelo lice

Postoji izreka “Ako se vide obrve, niste se dovoljno unijeli u oralan s-ks” koja nije izmišljena da se bez reda šalje internetom. Koristite vaš nos, vaše obraze, vašu bradu (svježe obrijana, a ne dvodnevnu kao brus papir) i podarite joj nezaboravno iskustvo.

11. Koristite prste

Vrijeme je da se upotrijebe prsti i pronađu G-točku. Ako i ne uspijete pronaći u ovom pokušaju, imat ćete popravni, pa je zasada dovoljno da je stimulirate ulaskom prstiju u njezinu vaginu.

12. Oči u oči

Ne zaboravite da vaša partnerica ima i ostale dijelove tijela, a pogotovo prekrasne oči koje vas tu i tamo pogledaju. Tada ju pogledajte ravno u oči, pogledom sreće kao kada Žak ugleda pekaru.

13. Sve pratite

Kada je vaša partnerica blizu orgazma, učinite što god želi. Ako vam stisne glavu nogama, izdržite tih par sekundi jer ono što slijedi nakon toga neće vam vjerovati ni najbolji prijatelj.

14. Kada treba stati

Klitoris je vrlo osjetljiv nakon orgazma, stoga kada je orgazam gotov, počnite lagano dizati glavu i nastavite ljubljenjem trbuha i nastavite po želji.

Guza ili ne?

Lizanje guze vrlo je osjetljiva tema za mnoge muškarce, ali za sve ostale avanturiste koji zaista žele zadovoljiti svoju partnericu, malo lizanja ostavit će neočekivan rezultat. Naravno, možete probati, ako se partnerici ne svidi, možete preskočiti ovaj korak i usredotočiti na glavnu temu.

Definitivno ne

  • Grickanje klitorisa – izričito zabranjeno zbog činjenice da je klitoris vrlo osjetljiv. Ako vas baš traži da to učinite, onda nemate izbora

  • Zavrtanje klitorisa – isto kao i grickanje, ne okrećite klitoris niti zubima niti prstima

  • Uranjanje jezika – izbjegavajte guranje cijelog jezika u njezinu vaginu

Nadamo se da smo vam bar malo približili čaroban svijet oralnog zadovoljstva. Primite se posla i učinite nas ponosnima.

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *