Kako zadovoljiti ženu?

Podeli:

Kad se radi o s-ksu, žensko telo je ponekad prava misterija, čak i samim ženama. Međutim, uz žensko telo je vezan i veliki broj često potpuno neistinitih mitova.

Kad se radi o s-ksu, žensko telo je ponekad prava misterija, čak i samim ženama. Međutim, uz žensko telo je vezan i veliki broj često potpuno neistinitih mitova.

Klitoris je magična erogena tačka

Iako je većini žena klitoris najvažniji za vrijeme predigre, s-ksa i doživljavanja orgazma, svaka žena ima drugačije želje oko njegove stimulacije. Jednostavno nije dovoljno klitoris samo dotaći i zadovoljiti ženu. Osim toga, klitoris nije baš tako mali organ kao što se misli, već doseže dužinu i do pet centimetara i stimulacijom nabubri i postane veoma osetljiv.

G-tačka ne postoji

Grafenbergova točka, koja je dobila ime po doktoru Ernest Grafenbergu, zaista postoji, i može se uporediti s prostatom kod muškaraca. G- tačka sastoji se od mekog tkiva koje okružuje uretru i kod određenog broja ljudi vrlo je osetljiva na nadražaj.

Takođe, često se veruje i da svaka žena ima G-tačku i da se ona svakako mora pronaći kao bi s-ks bio kvalitetan. Međutim, istina je da, iako svaka žena ima G-tačku, neke žene jednostavno ne vole njenu stimulaciju. Naime, dok neke žene stimulacija G-tačke bukvalno može da izludi, određeni broj žena isti dodir iritira.

Stimulacija bradavica je nužna kako bi se žena dovela u pravo raspoloženje

Istina je da neke žene uživaju u stimulaciji bradavica, a određene žene na taj način mogu doživeti i orgazam. Međutim, druge žene jednostavno ne vole ili uopšte ne doživljavaju taj isti dodir.

Žene ne dožive orgazam za vreme s-ksa jer je s-ks trajao prekratko

Istina je ipak malo drugačija. Naime, gotovo polovina žena nikada ne doživljava orgazam za vreme penetracije. Činjenica je da je velikom broju žena od dužine trajanja penetracije važnija tehnika kao i predigra.

Postoje tajne koje otkrivaju kako zadovoljiti svaku ženu

Iako su određeni trikovi u krevetu uvek dobrodošli, najvažniji trik koji će vam sigurno pomoći je da se usmerite na ženu s kojom ste i obratite pažnju na sitnice. Naučite i zapamtite šta voli i želi, pa ćete zasigurno zaraditi laskavu titulu dobrog ljubavnika.

Uvek se može prepoznati kad žena glumi orgazam

Nedavno istraživanje otkrilo je da su muškarci smatrali da su njihove partnerke doživele orgazam dvadeset odsto više puta nego što se to zaista i dogodilo. Žene neretko glume orgazme i najbolji način da otkrijete kada to čine je razgovor. Tako ćete otkriti zašto to čine i šta ih zaista uzbuđuje – tada zasigurno neće imati potrebu da glume.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *