LJUBAV NA DALJINU: Ovo su saveti neophodni da ovakva veza opstane!

Podeli:

Kada vi pijete jutarnju kafu, on već završava sa poslom, dok vi radite, on je sa društvom – daleko od vas. Veze na daljinu je teško održati, ali ako se potrudite one zapravo mogu da uspeju i da prerastu u nešto čvrsto i predivno, prenosi “Cosmopolitan.rs”.

Komunikacija

Ovo je svakako ključ svakog dobrog odnosa, pa i vaše veze na daljinu. Kilometri vam neće predstavljati nikakvu prepreku ukoliko vas dvoje stvoritenaviku da pričate – sms poruke, telefonski razgovori, društvene mreže. Bitno je da održite komunikaciju na adekvatnom nivou, kako ne biste osetiliodsustvo onog drugog. Ukoliko bilo koje od vas dvoje u određenom trenutku ne uspe da se javi na telefon, uloguje na Fejsbuk ili bilo šta slično, ne paničitei ne okrećite se negativnim mislima – sutra ćete se čuti.

s-ksualna želja ne sme da nestane

Bez obzira koliko često se viđate morate da se potrudite da održite hemiju. Kad god se vidite budite sređeni i ženstveni, učinite i da se on tako oseća. Zavodite ga i recite mu koliko ga želite i uradite „ono“ kad god vam se ukaže prilika – i gde god. Kada niste jedno pored drugog zavodite ga sms porukama! Iako vam bude neprijatno da održite „prljavu komunikaciju“ indirektan način komuniciranja briše vašu sramežljivost. Pošaljite mu poruku u kojoj ćete nagovestiti da upravo nanosite losion na telo nakon tuširanja, ili da oblačite one svilene gaćice koje mu se dopadaju.

Ne prepuštajte se očaju

Biće dana kada će jedno od vas dvoje imati puno obaveza i neće uspeti daposveti vreme vezi. Ne očajavajte. Idite u teretanu, na manikir, na piće sa društvom, sredite kuću, uradite piling, idite na bazen, u šetnju – i sa osmehom čekajte sledeći poziv i susret. Ne dozvolite da život živite od jednog do drugog viđanja ili telefonskog razgovora sa njim. Ispunite vremesitnicama i učinite sebe srećnom devojkom koju će on obožavati.

Vaši zajednički prijatelji

Potrudite se da održavate kontakt kako sa svojim, tako i sa njegovim prijateljima koje dobro poznajete. Ne budite previše napadne. Na ovaj način „urezaćete“ im se u pamćenje i kada vaš dragi bude komunicirao sa prijateljima razgovor neće proći bez pominjanja vašeg imena!

Poslužite se vizuelnim trikovima

Recimo, vašeg dragog videćete tek za osam nedelja. Pokušajte sledeće – kupite osam razglednica (odštampajte osam fotografija grada u kojem je on trenutno) i postavite ih na vidno mesto u sobi. U blizini neka se nađe i njegovafotografija. To će vam stvoriti memorijsku belešku da je on daleko, ali jednom nedeljno skinite po jednu fotografiju – vizualizacija situacije učiniće da vamvreme rastanka deluje kraće. Ukoliko ovo smatrate smešnim, pronađite bilo koju formu vizuelnog „odbrojavanja“. Biće od pomoći.

Slatka iznenađenja

Poruka za lep početak dana ili slatke snove je neophodna za ovakvu vezu. Osim toga navedite ga da vas iznenada obaspe pažnjom – „Nedostaješ mi“, „Jedva čekam da te zagrlim“ i slično. Ovakve njegove poruke uliće vam snagu ivolju da vezu održite i da biste to dobile jednostavno mu recite da želitesitna iznenađenja. Naravno, ovo nećete zahtevati, već mu recite: „Dragi, razumem da ceo dan provodiš u kancelariji, ali zamisli kakav osmeh nabacim kada mi stigne tvoja poruka da ti nedostajem.“

Izvor: Cosmopolitan

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *