Moja žena se žali što erekciju imam SAMO tokom oralnog s-ksa: Šta da radim?

Podeli:

Jedan očajan muškarac obratio se za pomoć psihoterapeutu i specijalisti za s-ksualne poremećaje Pameli Stivenson zbog problema sa erekcijom.

 

 

– Moja supruga sa kojom sam u braku već 28 godina požalila mi se da erekciju imam samo tokom oralnog s-ksa, a prilikom vaginalnog u 80 odsto slučajeva ne može da mi ostane „tvrd“. Ona brine da me više ne privlači, a mene brine to što ovaj problem uopšte nisam primetio. Pod velikim sam stresom i mislim da je problem emocionalne, a ne fizičke prirode.

A ovo je odgovor stručnjaka:

 

 

– Ne mora da znači da je „sve u vašoj glavi“. Neke muškarce jednostavno više uzbuđuje oralni s-ks, bilo da u njemu uživaju zbog vizuelne stimulacije, osećaja kontrole ili tabua koji ga prati. Sa mehaničkog gledišta, neki muškarci smatraju da vaginalni s-ks ne obezbeđuje dovoljno frikcije koja im je potrebna. Kako stare, muškarci često imaju problema sa održavanjem erekcije i razumljivo je da ponekad ne primete ove promene, za razliku od njihovih partnerki. Mislim da je najbolje da saznate kako ove promene zaista utiču na uživanje vaše supruge i da se fokusirate da povećate stimulaciju i njeno uživanje na druge načine. I naravno, smanjite stres jer ima velikog uticaja na vaše s-ksualne funkcije.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *