Muškarci objašnjavaju zašto su luckaste devojke tako poželjne. Sve će vam biti jasno

Podeli:

Muškarci vole pomalo ekscentrične , luckaste devojke. Drugačije. Znala sam to, ali nikada mi nije jasno bilo zbog čega. Šta je to tako primamljivo u ženskom ludilu? Zašto je uzbudljivije imati pored sebe nepredvidivu osobu, umesto smernu devojku sa kojom nećeš morati da vodiš računa da li će da ti saspe porciju špageta u lice, jer njoj danas nije dan.

Videla sam puno toga, pročitala još više. Ne moram da poznajem nikakve ekstremne parove da bih shvatila da muškarce jednostavno privlače devojke bez kompasa. Mnogi filmovi govore o tome, mnoge epske fanatične ljubavi, a svakako se to događa i u svakodnevnom životu. Vidi se, čuje se, mali je ovo grad.

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Sećam se jedne devojke iz srednje škole, za nju su svi govorili da je luckasta. nismo je više zvali po imenu već po pridevu. Njoj to nije naročito smetalo, čini mi se da je zahvaljujući toj etiketi imala sve dobre frajere iz škole. Tada me ova “problematika nije naročito zanimala, pa se nisam ni raspitivala. Ali, nakon nekog vremena i sto i jedne potvrde, odlučila sam da pitam muškarce šta je to tako privlačno u ženskoj ludosti. I evo šta su mi rekli.

One su strastvene

Kada kažem strast ne mislim na onu s-ksualno, ovde je u pitanju ta neka intenzivirana, mahnita osećanja koja su usmerena ka partneru, u ovom slučaju na mene. Luckaste devojke vole jače, intenzivnije, ne boje se da pokažu osećanja, strastvenije su. Lascivnost im nije strana.

Spremne na avanturu

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Svakom muškarcu, naročito onim avanturističkim tipovima, devojka koja je instant spremna na akciju je omiljena. Ja često i sam pravim ishitrene odluke. dešava mi se da večeras donesem odluku da sutra ujutru idem na put, ukoliko devojka ima u sebi malo blesavosti i ona će poći sa mnom, dok kod drugih devojaka je neophodno da se najaviš mesec dana ranije, da organizuješ bolje, a to ponekad ume da bude baš iscrpljujuće.

Dobre su u krevetu

Takve devojke su najčešće veoma slobodne, istražuju dosta i spremne su na određene stvari na koje ostale devojke nisu. da se ne lažemo nama muškarcima to odgovara. Svaka novina nama je kao šlag na torti. Ovo je samo jedan od razloga zbog kojeg su nam takve devojke primamljive.

Drama znači da si živ

Svi mi voleimo malo drame u životu. drama vam je kao biber u supi. kada ti postane malo bezukusno ti dodaš biber, je l tako? Isto je i sa ovim. Kada je devojka dragma queen onda nekako dobiješ osećaj da si živ. Dešava se nešto. Strast je tu. potpiruje vatru, a vatra greje, ne?

Zaključak: Moram vam priznati da mi se lično njihovi odgovori nisu dopali. biti zanimljiva osoba i duhovita je jedno, a biti luckasta je nešto sasvim drugo, po mom mišljenju bespotrebno. Kada je normalno prestalo da bude atraktivno? I zašto nam je potrebno da nam se trese tlo pod noga da bismo osećali da nam srce igra? Da li je to ispravno ili ne, nije na meni da sudim. Svi imamo različite želje i afinitete. Ovo su iskustva muškaraca kojima prija drugačije izražavanje ljubavi. ovo je njihova realnost, a na vama je da izaberete koju ulogu ćete igrati u ovom životu.

Lepota i zdravlje

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *