Najbanalnije bračne svađe svih vremena: Nasmejaće vas do suza!

Podeli:

Ako mislite da su vaše svađe banalne, čekajte da pročitate ovo.

Zajednički život pravi je mamac za svađe oko trivijalnih stvari. To dobro znaju žene okupljene na stranici Mumsnet koje su odlučile da podele svoje priče o najsmešnijim ljubavnim svađama. Neke su završile mirenjem, a neke raskidima:

1. Imali smo ogromnu svađu tokom partije Monopola. Muž me optužio da sam ukrala novac iz banke i nekoliko hotela, a ja nisam imala ni jedan jedini hotel na svojim poljima!

2. Za najgoru svađu u naših 15 zajedničkih godina kriv je ananas. Ja smatram da se na ananasu prvo odseku vrh i dno, zatim se nožem odstrani kora i ananas se naseče na kolutove. On se do dana današnjeg kune da se ananas seče ovako: nožem se odstrani vrh, zatim se ananas okrene na stranu i seče na kolutove zajedno s korom. Tako se poslužuje i svako sam odstranjuje koru. Čitavu večer nismo pričali zbog ovoga. Danas kupujem isečen ananas u konzervi.

3. Skoro smo raskinuli kada sam išla po njega nakon njegove momačke večeri. Sela sam u njegov auto i htela da uključim GPS tokom vožnje jer je bio jako pijan, ali on je to doživeo kao znak da nemam poverenja u njega. Sve se pretvorilo u ogromnu svađu koje se on sledećeg jutra nije ni sećao.

4. Najtrivijalniju i najveću svađu imali smo zbog mog pleha za pečenje kolača. To je bio moj najbolji pleh, a on ga je strugao nožem! Proveo je noć u drugoj sobi.

5. Grozno smo se posvađali zbog komadića tosta. Sve je završilo tako što je on uzeo svoj stari teški televizor i na rukama ga nosio nazad kod svoje mame.

6. Proveli smo pola sata svađajući se oko toga da li smo nekada imali hrčka (jesmo). Muž je to prihvatio tek kada sam mu predložila da ode u baštu i iskopa njegove ostatke kako bi mu dokazala da sam u pravu.

7. Pošteno smo se posvađali oko rotiranja kreveta. On je rekao da smo ga okrenuli za 180 stepeni, ja sam rekla da smo ga okrenuli za 90 stepeni i da moramo nastaviti dalje. Usledila je ogromna svađa i galama. Kada sam mu objasnila da vidim na mestu gde je pre stajao vidim tragove i dokazala da sam u pravu, ljutito je izjurio napolje iz sobe. Sada imamo decu i preumorni smo da se svađamo oko bilo čega.

8. Imali smo spektakularnu svađu pre Božića zbog badema u listićima koja je kulminirala kad je muž bacio veknu hleba prema vratima, a onda se odbila od vrata i pogodila me u glavu. Ja sam uzvratila pretnjom razvoda braka.

9. Jednom nismo pričali 7 dana zbog piletine. Kada sam sekla pile za večeru, optužio me da sam za sebe zadržala prsa, a njemu dala ostatke. Bila sam toliko ljuta zbog toga.

10. Posvađali smo se zbog bočice začina. On uvek traži najjeftinije opcije i zato sam mu na papir napisala čiju mlevenu papriku želim jer jedino taj proizvođač ima bočice koje stanu u naš stalak za začine. Naravno da se vratio kući s jeftinom paprikom. Još uvek se naljutim kad se toga setim, a on i dalje misli da je on bio u pravu.

Zadovoljna.hr

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *