Najbolji s-ks ćete doživeti u ovim godinama!

Podeli:

Iznenadićete se kada budete saznali u kojim godinama ćete najviše uživati.

 Istraživanje je sprovedeno na inicijativu “Natural Cyclesa”, jedine aplikacije certificirane za kontracepciju. Oni su sa 2.600 žena popričali o njihovom s-ksualnom životu, a ispitanice su ih podelili prema godinama u tri kategorije: 23 godine ili mlađe, 24 do 35 godina, 36 godina i više od toga.

Svakoj grupi su postavljana pitanja tipa: koliko privlačno se osećaš, koliko često imaš orgazam, koliko su intenzivni tvoji orgazmi, koliko često vodiš ljubav?

Pokazalo se da se najstarija grupa oseća najatraktivnije, uživa u najjačim orgazmima i najredovnije vodi ljubav, piše Miss7.

U čemu je tajna?

Očito u samopouzdanju. Grupa u kasnim tridesetim i starija, otkriveno je, najbolje se oseća u svojoj koži, čak za 10 odsto bolje od grupe srednje dobi koja ima najmanje samopuzdanja vezano uz svoj izgled. Žene od 23 i mlađe po tome su u sredini, ali najlošiji su “rezultat” postigle u učestalosti orgazama.

Pokazalo se da starije žene i češće uživaju u s-ksu – 86 odsto ih je izjavilo da su u proteklih mesec dana imale zadovoljavajući s-ks, a na temu orgazama postigle su pobedničkih 60 odsto izjavivši da često uživaju u vrlo intenzivnim orgazmima.

Zaključak?

Čarobna brojka je 36 (pa naviše).

Autor: alo.rs/Foto:pixabay.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *