Najčešće ženske laži za muške uši

Podeli:

I žene su sklone lažima, pogotovo kada su veze i s-ks u pitanju, prenosi thefrisky.com. A evo nekih najuobičajenijih, iz kojih muškarci mogu nešto i naučiti:

Spavala sam s (x) muškaraca
Možda je brojka manja od one stvarne ili je možda veća. Možda ne može tačno da se seti s koliko je muškaraca spavala pre vas, a možda je njena brojka veća od vaše pa ima grižu savesti… Koji god razlog da je u pitanju, mnoge žene lažu o broju muškaraca s kojima su se s-ksale.

s-ks je bio odličan
Nekim ženama je  teško iskreno da govore o tome kakav im je s-ks s partnerom, pa će češće lagati i reći da je bilo odlično nego priznati da nisu baš bile raspoložene, a pristale su na s-ks, ili da je s-ks jednostavno loš. Umesto da živite u lažnom uverenju, posmatrajte njen govor tela.

Imam (x) kilograma
Žene ne lažu o svojoj kilaži zbog muškaraca. One to rade isključivo zbog sebe. Možda žele da imaju više ili manje kilograma… pa lažu da bi se s tim lakše nosile. Veza između žena i kilograma je vrlo čudna i bolje je da se muškarci u nju ni ne petljaju.

Gotova sam za minut
Žena nikada ne može da proceni koliko joj vremena treba da se depilira, počupa obrve, ispegla kosu, obuče savršenu kombinaciju u kojoj će se osećati dobro, nanese tečni puder, maskaru…, ali to zna da traje prilično dugo, a ona će reći da je gotova za minut. Ženske minute traju dugo, jedino što vam preostaje je – čekati!

Ne znam
U većini slučajeva kada žena kaže “ne znam” ona laže. Šta god da je u pitanju ona zna, samo još nije spremna da vam kaže o čemu se radi ili možda uopšte ne želi da kaže.

Odlično si ovo spremio
Ne kažemo da muškarci ne znaju da kuvaju, ali takvi su retki i zato će žena, kada joj dragi servira neko jelo oko kojeg se poprilično potrudio, reći da je bilo odlično, iako možda i nije.

Dobro sam
Ovo je najuobičajenija ženska laž izgovorena muškarcu. Žene su emotivna bića, često se uzrujaju oko bilo čega. Možda je u pitanju PMS ili je njen Ovan u njegovoj Veneri. Sve u svemu, kada žena kaže da je dobro, na muškarcu je da proceni hoće li zakoračiti u to njeno mentalno područje ili će se držati podalje.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *