Nisam masturbirao 700 dana! Sada imam OVU SUPERMOĆ

Podeli:

Jedan momak odrekao se masturbacije na neverovatnih 700 dana, i tvrdi da se nikada nije osećao bolje!

Radi se o jednom korisniku foruma Reddit pod nadimkom Brohit koji se gotovo dve nedelje suzdržavao od masturbacije, a sve zato što ga je inspirisao upravo ovaj forum koji ima kategoriju “bez mastrubacije”, gde muškarci i žene apstinenti dele svoja iskustva.

Ne samo da je izbegavao mastrubaciju, već nije gledao ni p-rniće, a rezultati su ga, kaže, oduševili!

– Imao sam više samopouzdanja nego ikada ranije, mogao sam da se mnogo bolje fokusiram na zadatke, dobijao sam mnogo više pažnje od žena, uključujući i s-ks, a nivo energije bio mi je neverovatan – navodi ovaj forumaš.

– Svako od nas ima neku prazninu u sebi, a pokušavamo da je ispunimo raznim stvarima – religijom, hranom, knjigama, s-ksom, masturbacijom. Moj izbor bila je masturbacija, i kada sam je se odrekao, kao da sam dobio supermoći, što nije istina. Samo sam konačno obratio pažnju na svet oko sebe. Međutim, otkrio sam da pored masturbacije imam i mnogo drugih zavisnosti kojima dižem sebi samopouzdanje. Kada se odreknem svega toga, mnogo lakše imam beznačajan za jednu noć s-ks sa lepim devojkama, čisto kako bih se malo dokazao. Međutim, izuzetno sam zadovoljan i ponosan na sebe što znam da mogu da kontrolišem svoje nagone. I danas kao i pre 700 dana ponekad imam neodoljivu želju da masturbiram ali joj se uvek oduprem i ne mogu da budem srećniji zbog toga – zaključuje na kraju ovaj momak.

 

(unilad.co.uk)

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *