Nova poza u s-ksu u kojoj muškarac dominira, a žena u potpunosti uživa

Podeli:

Ako ste prevazišli stare, mnogo puta isprobane poze, i u potrazi ste za osveženjem u spavaćoj sobi, a bez “ekstremnih” mera, stiže super s-ksi ideja. Reč je o pozi koja će preporoditi vaš s-ksualni život i koju ćete doslovce obožavati, a i vaš partner.

Kada među čaršavima zafali strasti i atmosfera prestane da bude uzavrela, neophodno je da sa partnerom poradite na maštovitosti i kreativnostu u krevetu. Ako već niste pristalica s-ksi igračaka ili perverznih akcija, ova poza predstavljaće idealno rešenje.

Potrebno je da legnete na ivicu kreveta (ili stola, još bolje), te da ispod guze stavite jastuk kako bi malo izdigli taj deo tela. Potom podignite noge u vazduh i držite ih skupljene.

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Na vama koliko ćete izdignuti guzu, a bilo bi dobro i da se podprete rukama.

Vaš partner stoji na podu ispred vas, ili ako ste prenisko, neka klekne na kolena i u tom položaju penetrira u vas. Ako vam je potreba dodatna stabilnost, neka vas uhvati za noge.

S obzirom da su vam noge skupljene, otvor će biti uži, što će njemu daleko više prijati, ali i vama jer ćete u potpunosti osetiti njegov penis.

Muškarac je taj koji u ovoj pozi ima kontrolu i diktira intenzitet.

Svet

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *