O bivšima sve najgore

Podeli:

Najčešće žene o bivšem govore sve naj, najgore. A to nije baš u redu.

Stručnjaci savetuju da ovo ne treba govoriti:

Švorc
Nemojte govoriti drugima da je vaš bivši švorc. I ako je bio švorc to ne znači da je loša osoba. Ne želite da zvučite kao snob dok pričate o debljini njegovog novčanika.

s-ks
Ako baš hoćete da ga pokopate svima ćete pričati da je bio loš u s-ksu. Nije dobro tako govoriti ni zbog njega a ni zbog sebe.

Kreten

Dakle on je kreten a vi ste bili sa kretenom. Kada to govorite samo vi delujete loše, ili još gore, kao očajnica. Naravno, treba biti pametan i videti koje ste greške činili i zašto je vaš izbor bio loš. To bi bilo mudro reagovanje a ne pljuvačina po bivšem, odnosno vašem zajedničkom životu.

Poverenje

Ako drugima izbrbljate ono što vam je partner rekao u poverenju vi zaista niste osoba od poverenja. Što je bilo, bilo je ali tajne zadržite za sebe ako želite da vas drugi poštuju i da budete osoba od integriteta.

Roditelji 

Kada novog dečka budete vodili na upoznavanje s roditeljima, ne spominjite mu kako se vaš bivši dobro slagao s njima. Verovatno je već dovoljno nervozan u nadi da će ispuniti očekivanja. Uostalom, svako sam gradi odnose a pogotovu sadašnjem nisu potrebni uzori u bivšem.

AUTOR: LJ.Z.prva.rs/Foto:/pixabay.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *