On je definitivno taj: 4 znaka da ste konačno pronašle pravog muškarca

Podeli:

Ako vaš dragi radi ove 4 stvari – vi ste prava srećnica!

Verovatno ste izlazili sa različitim tipovima muškaraca: ljubomornim, narcisoidnim, dobrim, manje dobrim, ali ovaj je drugačiji. Vidite to i sami.

Pažljiv, pouzdan, iskren, skoro da možete pomisliti: “On je taj”.

Ukoliko niste potpuno sigurne, pročitajte ove četiri stavke nakon kojih će vam stvari biti mnogo jasnije.

1. Pored njega se osećate sasvim opušteno

 

Nikada nećete imati potrebu da glumite nešto što niste da biste ostavile dobar utisak. Ponašajte se potpuno prirodno i bez ikakve zadrške, bez stida i snebivanja. U stanju ste da se potpuno ogolite pred njim.

2. I dalje budi “leptiriće” u vama

 

Ako ste samo godinu dana u vezi, a još uvek osećate onaj prijatan osećaj u stomaku i zatreperite kad god ga vidite, znači da ima hemije među vama. Mali gestovi poput otvaranja vrata, pridržavanja kaputa, ukazuju na to da je on pravi džentlmen, uvek zaštitnički nastrojen i pažljiv.

3. Sposoban je i samostalan

 

Plaća račune na vreme, redovno odlazi u teretanu, zna da kuva, uredan je i pedantan. Sve to govori da je u pitanju osoba na koju se možete oslonitiu svakom trenutku. Jednom rečju, san svake žene.

4. Najbitnije mu je da vi budete srećni

 

Zdrav odnos zasniva se na uzajamnom davanju sebe, u svakom trenutku. To se, takođe, odnosi i na intimne odnose. Naime, oboje treba da ulažete u svoju vezu i gradite vaš odnos na najlepši mogući način kako biste bili zadovoljni i srećni. Ukoliko se vaš partner ne ustručava da proba nešto novo, naročito kada je s-ks u pitanju, znajte da ste prava srećnica. Njemu je vaše zadovoljstvo ispred svog.

Cosmopolitan

 

 

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *