On vas želi za ceo život: 5 znakova da vaša veza polako postaje sve ozbiljnija

Podeli:

Ponekad nam je potreban samo jedan mali znak, gest ili sitnica kako bismo se uverile da on zaista želi da se posveti vezi ozbiljno.

Predstavljamo vam 5 jasnih pokazatelja da on i nije baš toliko neozbiljan koliko nam se čini.

1. Poznaješ njegove prijatelje i članove porodice

Iznenada si upoznala većinu njegovih prijatelja i članova porodice za samo nekoliko nedelja. Vaš partner je od toga da bude nejasan i tajanstven odjednom počeo “Upoznaj sve meni bitne ljude” turneju.

2. Postala si njegov zvaničan +1 na venčanjima.

Jedno je kada vas neko pozove da budete njegov pratilac na venčanju, a sasvim drugo kada se vaše ime nalazi na pozivnici. Možda to ne shvatate u prvom trenutku, ali je ovo bitan znak da su se stvari među vama prilično uozbiljile.

3. Upravo ste proslavili nešto što liči na prvu godišnjicu.

Ne podcenjujte značaj te godine. Nije važno koliko je opuštena vaša veza bila ipak ste za to vreme svašta doživeli zajedno.

4. Razgovarate o vašoj zajedničkog budućnosti.

Ponekad iz određenih razloga, završite u vezi koja vas nikuda neće odvesti. Možda iz dosade, možda zbog usamljenosti, ali u nekom delu vašeg mozga prilično ste svesni da se kraj približava. Ipak, ako vaš partner dobije premeštaj na poslu koji je dosta udaljeniji od vas i sa vama o tome razgovara tražeći rešenje, to definitivno znači da želi da ostane u vašem životu.

5. Objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Ne, nije svakoj zdravoj vezi potreban set fotografija da bi se dokazalo da je ona prava. Obično u ranijim fazama veze retko kada dolazi do ostavljanja digitalnih otisaka na internetu. Ako on nema problem sa tim, imate pred sobom jasan pokazatelj da niste samo “prolazna šema”.

Izvor: cosmopolitan.rs

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *