ONA ZNA NAJBOLJE: Ovo su saveti Lise En za najbolji s-ks u životu!

Podeli:

Postanite još strastveniji ljubavnici uz savete iz iskustva jedne od najpopularnijih p-rno glumica današnjice.

 

Predigra i s-ks 

“Zavisi od situacije. Nekada je predigra sjajna skoro koliko i s-ks, pogotovo u trenucima kada reflektuje mnogo više hemije od samog s-ksa. Što mi je neko privlačniji, želim više predigre. Kada sam rekla da sve zavisi od situacije, mislila sam na nesvakidašnja mesta za s-ks. Ako ste npr. u taksiju, nemate mnogo vremena za predigru. Ali možete i taksi iskoristiti kao mesto za predigru,” savetuje Lisa En.

Izbegavajte ove najčešće greške 

Nemojte da budete previše tihi, ali isto tako pazite da ne budete preglasni.

Ako želite da povučete partnerku za kosu, uzmite kosu sa potiljka, zgrabite i povucite. Nemojte samo da je grubo povučete, jer to boli, ali ne na dobar način.

Usporite u toku s-ksa, uživajte u trenutku, pronađite odgovarajući ritam, ljubite se i mazite.

Slobodno razgovarajte sa novim partnerom o s-ksu. Ne dozvolite da vas rutina savlada. Imajte na umu da neke stvari koje ste radili sa prošlim partnerom, možda neće odgovarati nekom drugom. Zato slobodno pitajte šta želi i šta joj prija, jer nam je svima u interesu obostrano zadovoljstvo.

Oslobodite njenu maštu 

“Devojke su mnogo nestašnije nego što mislite. One vole s-ksi igračke i muškarce koji žele da se igraju sa njima i njihovim igračkama. Mnoge devojke su mi priznale da imaju fantazije koje se plaše da ostvare ili da uopšte izgovore. Devojke misle mnogo više kao muškarci nego što vi mislite,” rekla je En.

Moć predigre 

“I muškarci i žene prave greške tokom predigre. Ovo je ključna informacija za sve: Predigra je vreme kada možete da utišate ceo svet oko sebe i da počnete da slušate. Slušajte disanje, zvukove i učite. Analizirajte partnera, to je vreme kada možete da mapirate sva omiljena mesta vaš partnerke, koja vape za dodirom. To je savršeno vreme da padnete u naručje jedno drugom i da se fokusirate na zajednički cilj, a to je orgazam.”, sugeriše Lisa.

Kako da nagovorite devojku da proba nove stvari 

Komunikacija i strpljenje je sve što vam treba kako biste razrušili njene granice u s-ksu.

Najveći afrodizijak 

Iako priznaje da može da zvuči kao kliše, Lisa En otkriva da je najviše uzbuđuje nečija ceolokupna ličnost. Pored toga, najviše je uzbuđuje dobar vokabular, koji se primenjuje na odgovarajući način.

Najveći prijatelj libida 

Loš stav! “Ako sam na dejtu i moj pratilac je neljubazan prema konobaru, verovatno ću reći da idem do wc-a i uhvatiću prvi slobodan taksi,” rekla je En.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *