Ova stvar uvek “pali” kad vam je s-ks očajan i želite da osvežite vezu

Podeli:

Nema ničeg goreg nego kada se pojavi period u kojem prema partneru ne osećate neku posebnu strast. Ipak, postoji toliko stvari koje možete da uradite kako biste se ponovo povezali sa partnerom. Nešto što uvek pali su “prljave reči” u krevetu.

Da, sigurno vam zvuči bez veze, ali istina je da ukoliko promenite način na koji pričate jedno sa drugim, to će promeniti neke stvari i na s-ksualnom planu. Evo i kako:

1. Setićete se da ste s-ksualna bića

Kada ste u dugoj vezi, normalno je da ne osećate više uzbuđenje. Navikli ste da s-ks imate svaki dan a sada ćete biti srećni da ga imate jednom mesečno. Ukoliko pokušate da ovom tehnikom poboljšate s-ksualni život, onda ćete se iznenaditi kako ćete osvežiti vezu.

2. Probaćete nove stvari u krevetu

Sigurno vam je dosadilo da sa partnerom svaki put radite iste stvari u krevetu. Promenite to, jer i loš s-ks ubija vezu. Sa ovim trikom, otkrićete nove stvari koje oboje želite da probate.

3. Podstičete iskreni razgovor

Sigurno vam je neprijatno da koristite perverzne reči pre s-ksa sa partnetrom, ali ukoliko imate slobodu da ih izgovarate, to znači da ste u vezi dovoljno otvoreni i imate poverenja jedno u drugo.

4. Bolje ćete se osećati

Ljutiti ste jer vaš partner nije oprao sudove i sada biste rado da iskalite bes na njemu i smirite se. Ali zašto ne biste loša osećanja zamenili produktivnim? Nazovite ga nekim perverznim imenom, s-ks će vam smanjiti ljutnju, a i negativna osećanja zameniti pozitivnim.

5. Videćete partnera u novom svetlu

Veoma često u vezama zaboravimo da, iako dobro poznajemo našeg partnera, opet on poseduje još neke delove ličnosti koje nam još nije otkrio. Ukoliko koristite perverzne reči, partnera ćete videti na nov način i to će vam sigurno biti vrlo simpatično.

Super žena

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *