Ovo je pravi razlog zbog kojega muškarci toliko vole „doggy style“

Podeli:

Nije nikakav misterij – kad bi morali birati omiljenu pozu, većina bi se muškaraca odlučila za dobar stari „doggy“. Zašto to mislimo? Ako ste se ikad s-ksali s frajerom, onda ste bar jednom iskusili s-ks u kojemu vas je okrenuo, pitao vas da se okrenete ili vas nespretno pokušao okrenuti dok su se vaše noge zapetljavale oko njega. Neupitno je, frajeri obožavaju „doggy“ pozu. Ali zašto?

Odgovor je jednostavan – za njih je to savršena poza. Frajeri u ovoj pozi ne vide apsolutno niti jednu manu. Donekle shvaćamo i zašto – dobro je za njihova leđa, relativno je sigurno, postoji niz suptilnih, ali vrlo važnih varijacija koje pozu održavaju zanimljivom, ali najbitnije? To je poza za jednostavan i besprijekoran s-ks bez ikakvih tereta.

Činjenica je da je s-ks kompliciran i nerijetko neuredan. Tu je znojenje, neobično oglašavanje, nedostatak zraka, grčevi u nogama i niz poza koje funkcioniraju za samo jednog partnera. Lista se nastavlja, ali primijetite kako „doggy“ jednostavno nema ništa od toga. Pa, osim ako imate problema s koljenima, ne postoji razlog zbog kojega baš ta poza ne bi zauzela pobjedničko mjesto. Za muškarce, ona je idealna, bez previše dodirivanja, bez poljubaca, čisti s-ks.

Druga stvar koju je bitno naglasiti je ta da postoji ogromna razlika između vođenja ljubavi i s-ksa i, iako se frajeri ne bi žalili kad bi ih zamolili da u ovoj pozi s njima vodite ljubav, tu pozu ipak preferiraju za čisti s-ks, bez previše intimnosti koju, budimo iskreni, volimo onda kad svojem odnosu odlučimo posvetiti malo više pažnje od brzinskog s-ksa koji je previše nebitan da bi se za njega skidale majice.

Nadalje, muškarci su vizualna bića – vole ovu pozu jer im ona dopušta pogled na vlastito tijelo, pogled na vaše, baš kao i na samu penetraciju, pogled koji većinu ljudi itekako uzbuđuje. Pitate se zašto onda ne vole i „cowgirl“? Vole i tu pozu, ali ona je s-x-y. „Doggy“ je čisti s-ks.

Postoji još jedan razlog koji vam je vjerojatno prošao kroz glavu. Frajeri „doggy“ gledaju kao nešto najbliže analnom s-ksu – nečemu što, priznali ono to ili ne, jednostavno ne mogu odoljeti zbog svoje neizmjerne znatiželje.

Pa, ako ste se pitali zašto muškarci ovu pozu obožavaju za svoje veliko finale, ovo je razlog. Kad bi s-ks bio planina Olimp, ta bi poza bila ekvivalent ispijanju nektara bogova. Također, pomaže i pogled na vašu slatku guzu.

Cosmopolitan.hr

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *