Pet JASNIH znakova da pojma nemate o s-ksu! Poslednji je signal da ste u krevetu KATASTROFA!

Podeli:

Sigurno ste se nekada zapitali kako zapravo stojite po pitanju s-ksa. Naravno, uvek možete da pitate partnerku, ali ako se susrećete sa ovih pet scenarija, velika je šansa da odgovor koji ćete dobiti neće biti pohvalan!

PRESKAČETE PREDIGRU

Klasičan scenario – dolazite kući željni s-ksa i onda navalite na ženu bez ikakve najave i upozorenja. Njoj, s druge strane, s-ks nije bio ni na kraj pameti, i nije zagrejana.

 

Zato, da bi s-ks ličio na nešto, morate da se posvetite predigri. I to, što se tiče većine žena, nije predlog već obaveza.

 

NE PRUŽATE ORALNI s-ks

Toliko jedva čekate da pređete na s-ks, da predigru u vidu oralnog s-ksa sasvim zanemarite, ili to odradite ofrlje. I onda se desi već opisani scenario – žena nije nimalo zagrejana, i s-ks sa vama joj preseda. Kao što će većina muškaraca reći da nema s-ksepilnijeg prizora od žene koja uživa u tome da pruža oralni s-ks, i žene će to isto reći za muškarce.

 

PLAŠITE SE DA SE NE OBRUKATE, PA NE POKUŠAVATE NIŠTA NOVO

Sigurno i vi maštate o nekoj novoj pozi ili novom mestu za s-ks a plašite se da to i predložite. s-ks je sam po sebi nezgodan – goli ste pred nekim i pružate mu najintimniji uvid u svoje telo. Što se onda ne biste malo i zabavili?

 

NISTE JE PITALI ŠTA VOLI

Ako ženama prilazite kao već rešenim jednačinama, i pretpostavljate da sve “rade” na istom principu, nećete daleko dogurati. Morate da pitate šta joj odgovara,jer svakoj ženi prijaju drugačije stvari.

 

I, ključni deo:

PONAŠA SE KAO p-rnO ZVEZDA

Niste je još ni dodirnuli kao čovek, a ona je već počela da vrišti kao p-rno zvezda? Budite uvereni da pojma nemate i da ona samo želi da se agonija okonča što pre.

(mensfitness.com)

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *