Pitate se zašto nemate dečka: 5 tipova devojaka koje momci ne vole!

Podeli:

Jasno nam je što nas nervira kod muškaraca i kakve ni u kom slučaju ne bismo pustili ni blizu. Međutim, jeste li se pitali kakve devojke momci ne vole? Ovo su pet tipova žena koje muškarci ne podnose.

1. Tračara i večito “prigovaralo”

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radimo 24 sata dnevno! Muškarci ne razumeju zašto žene imaju stalnu potrebu da nešto traže, prigovaraju… Oni se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, to ću sam promeniti, a ako ne mogu, onda ću se izmaći.

2. Večito opsednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: “Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija”, to će ga vrlo brzo oterati od vas. A ako mu još počnete prigovarati u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to goji”, ekspresno će pobeći od vas! Muškarci vole kad su devojke opuštene i znaju da uživaju u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno otpustite kočnice i prepustite se malim, umerenim užicima…

3. Radoholičarka

Lepo je da volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama, jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima, na primer, šta mislite o njemu, šta biste želeli da radite kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi… Ako želite imati dečka, vreme je da ne razmišljate isključivo o poslu nego da počnete živeti…

4. Nezadovoljna rodbinom

Ruku na srce, retki su oni koji imaju savršenu rodbinu i ni sa kim se nikad nisu posvađali, te sa svima imaju genijalne odnose. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da ih pljujete. Ako nemate nešto dobro reći o rodbini, preskočite tu temu.

5. Još jedna mama

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju – poput vrhunskog savetodavca. Imaju osećaj da moraju čuti sve probleme ovog sveta i, naravno, rešiti ih u trenu. Jer, ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i sve će uraditi kako bi mu udelile “mudar savet”. Vratimo se u realnost. Činjenica je da ni jedan dečko ne želi izlaziti sa svojom mamom!

 

COSMOPOLITAN.HR

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *