Razlika između s-ksa i vođenja ljubavi

Podeli:

Za razliku od “običnog s-ksa”,vođenje ljubavi je nešto što spaja dvoje ljudi fizički i psihički…

Spajanje dva tela u jedno i spajanje hemije između dvoje ljubavnika je nešto posebno. Ne, to nije običan s-ks, već nešto sasvim drugačije – vođenje ljubavi.

Sigurno sad razmišljate da su to dve potpuno iste stvari, a mi ćemo vam dokazati da nisu uz pomoć ovih činjenica:

1. Poljupci

Senzualni i vreli poljupci koje osećate preko celog tela su partnerov način da pokaže koliko vas želi i koliko ga izluđujete. Muškarci generalno nisu neki ljubitelji poljubaca, ali ako vas često ljubi stravstveno i nežno po telu i licu, znajte da mu se potpuno sviđate i da ste za njega sve, u bilo kojem smislu.

2. Posvećenost

s-ks je važan deo svake veze, koji je održava (pored mnogih drugih stvari) zdravom. Ako vas partner zaista voli, on će potruditi oko celokupnog odnosa. Potrudiće se oko predigre – trajaće duže, a znate i same koliko muškarci vole da je preskoče jer su nestrpljivi. Maziće vas i učiniti sve da bi vas uzbudio. Ako išta može da pokaže njegovu ljubav, to je stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mesto – ali ne samo u s-ksu, već i u ostalim delovima veze.

3. Opuštenost

Opušteno ponašanje je jedna od bitnijih stavki u vezi. Bitna je komunikacija, ali i ta opuštenost, kako u svakodnevnim situacijama, tako i u s-ksu.

Niko nije savršen, pa tako i on, ali ga to čini posebnim i pravim čovekom za vas. Ako vas zaista voli, onda će u svakom trenutku biti opušten i spontan, baš zato što mu prijate i jer ga razumete u svakoj situaciji.

4. Slušanje vaših želja

Mnoge žene su se susrele sa muškarcima koji misle samo na sebe, bar što se tiče s-ksa. Za vaše želje i zadovoljstvo – nema mesta. Međutim, nisu svi isti. Ako on želi da čuje vaše želje i da ih ispuni, pogotovo kada je s-ks u pitanju – onda sam odnos prerasta u nešto više zbog postojanja veće intimnosti. Ako ste vi zadovoljni i srećni, biće i on.

Ženski magazin

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *