s-ksi trikovi u zimskom periodu

Podeli:

Da li vam je previše hladno da se oslobodite svoje odeće i budete intimni?

Lako je da se osećate s-ksi kada sija sunce i kada ste manje odeveni. Niske temperature tokom zime mogu uticati na s-ksulani život nekih parova. Zagrevanje ispod ćebeta je uvek dobrodošlo, ali nekad je potrebno vreme za to.

Postoje određeni s-ksualni trikovi koje su osmišljeni specijalno za zimu. Dakle, skuvajte čaj, uzmite par dokolenica – čarapa, i budite spremni da se upustite u najuzbudljiviji s-ks zimske sezone.

1. Nosite čarape za bolji orgazam
Tokom zime možete nositi par toplih čarapa, dokolenica, a vaša topla stopala će vam pomoći da lakše dođete do orgazma. Kako? Zapravo postoji naučno objašnjenje za to. “Naučno je dokazano da kada su ženine noge tople, ona ima bolje šanse za postizanje vrhunca tokom s-ksa.”, kaže dr Rob Aleks.

2. Pijte čaj pre oralnog s-ksa
Evo zabavnog trika da se igrate sa svojim partnerom. Skuvajte šolju čaja i ponesite je sa sobom u krevet. On će misliti da ste spremi da provedete noć u udobnom kauču, međutim, uzmite gutljaj toplog čaja u usta i pružite svom partneru najbolji oralni s-ks. “Topli osećaj je odličan i za muškarce i žene.”, kaže Aleks. “Ovo može brzo da vas s-ksualno zagreje u hladnoj zimskoj noći.”

3. Čaj od peperminta
Umesto čaja od hibiskusa ili kamilice, odaberite čaj sa ukusom peperminta. Ukus peperminta na vašim usnama će ostaviti snažan osećaj partneru prilikom oralnog s-ksa.

4. Ostavite otvorene roletne
Ne samo da će ovo povećati uzbuđenje (šta će se desiti ako vas neko uhvati u s-ksu?!) več dr Džes kaže da s-ks zimi sa otvorenim roletnama i zracima sunca može da promeni hemiju vašeg tela. “Nivo testosterona može biti niži tokom zime, ali malo sunčeve svetlost može pomoći da se ojača libido”, kaže dr Džes.

5. “Kašika” poza
Postoji nekoliko seki poza koje je bolje pokušati tokom zime. “Lezite jedno do drugog u kašika položaju da smanjite količinu kože izložene vazduhu. Kašika poza nije samo za maženje. I ne zaboravite ruke. Ova poza omogućava da slobodno koristite svoje ruke da se zagrejete.

6. Toplo ulje
Toplo ulje deluje umirujuće na telu, stvara prijatne senzacije kada je hladno, i miriše neverovatno. Zašto ne pružite vašem partneru masažu i vidite gde će vas odvesti? “Postoji širok spektar divnih mirisnih ulja – od eukaliptusa, bora, čempresa, đumbira, pomorandže i dr.”, kaže Džons. “Ova ulja često stvaraju blago peckanje na koži. Budite oprezni gde ih koristite. Ako želite da eksperimentišete sa uljima, budite sigurni da kupujete neka koja su namenjena za tu svrhu kako biste izbegli iritaciju ili infekcije.

Izvor: ženskimagazin

 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *