SAZNAJTE NA VREME: 5 razloga zbog kojih su žene spremne na prevaru

Podeli:

Prevara najčešće dovodi do razlaza među partnerima. Da biste izbegli ovu situaciju postoje pravila i razlozi zbog kojih se žene odluče na neverstvo.

NEDOSTATAK PAŽNJE

Ovo je najčešći razlog ženske prevare. Ako žena oseti da joj partner ne poklanja dovoljno pažnje ženi će prijati lepa reč ili gest drugog muškarca, što u mnogim situacijama vodi i do naručja i srca žene.

Rešenje: Ovakva situacija može da se spreči. Vrlo je važno osobi koju volite da barem jednom dnevno poklonite malo pažnje i lepu reč kako bi osetila da je voljena.

MANJAK KOMUNIKACIJE

Ženama je komunikacija vrlo važna i na osnovu nje mogu da odrede da li je njihova veza stabilna ili ne. Ako žena oseti da je partner ignoriše i da nema nikakve potrebe da deli iskustva, stavove ili novonastale situacije, žena će svesno ili nesvesno takvu vrstu poverenja postepeno pronaći na nekom drugom mestu.

Rešenje: Ako vaš partner ne voli duge razgovore iskoristite vreme uz večeru ili pre spavanja pa prokomentarišite današnji dan. To je najmanje što možete da učinite.

ZAPUŠTEN MUŠKARAC

Nema ništa gore od zapuštenog muškarca. Fizička privlačnost bez obzira na godine provedene s partnerom još uvek igra veliku ulogu, a posebno kada je reč o higijeni.

Rešenje: S vremena na vreme čovek bi trebalo da se sredi, namiriše i obuče lepu odeću.

s-ksUALNI ŽIVOT

Iako ovo ženama nije najčešći razlog prevare, ne znači da im zadovoljstvo u krevetu nije važno. Redovan s-ks i pažljiv i obziran partner san je svake žene.

Rešenje: Barem jednom mesečno vodite ljubav romantično i dugo.

OSVETA

Istraživanja su pokazala da su žene u tridesetim u svom s-ksualnom vrhuncu pa je upravo ovo period kada žene najviše varaju. Povređena i prevarena žena spremna je na osvetu, odnosno na prevaru.

Rešenje: Najčešći razlog osvete je odgovor na partnerovu preljubu što nikako ne vodi do srećnog završetka.

(Blic)

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *