Sedam s-ksualnih fantazija koje morate da ostvarite

Podeli:

A to nije teško. Sve što vam treba je dobra ideja, smelost i partner koji je raspoložen za saradnju. Evo sedam s-ksualnih fantazija koje ne smete da propustite.

s-ks nakon svađe
s-ks pomirenja je neverovatno iskustvo. Ako ste se posvađali sa svojim partnerom, s-ks je dobar način da popravite odnose. Kada ste ljuti i uznemireni, nivo testesterona raste, pa vas cela stvar čini strastvenijima. Uživaćete.

s-ks začinjen hranom
Ako ste veoma pedantni, igra sa hranom tokom s-ksa može da predstavlja problem. Vaši čaršavi će biti izmazani, a hrana će biti svuda po vama. Ipak, najvažnije je da ćete se dobro zabaviti. Budite kreativni, nabavitehranu različitih ukusa i mirisa i započnite igrice.

s-ks u ormaru
s-ks u ormaru je veoma, veoma uzbudljiv. Ukoliko možete da podnesete klaustrofobični ambijent i dovoljno ste savitljivi, s-ks u ormaru će biti potpuno inspirativno iskustvo za vas. Nedostatak prostora “nateraće” vas da isprobate nove poze.

Zornjak
Želite da vam dan počne na najbolji mogući način? Imajte s-ks pre doručka. Istraživanja su pokazala da su osobe koje upražnjavaju jutarnji s-ks optimisti sa jakim imunim sistemom. Još jedan razlog da imate s-ks ujutru je to što je nivo testesterona tada najviši. Takođe, tada ste odmorni i spremni da isprobate nove poze.

s-ks oči u oči
Ukoliko tokom s-ksa gledate partnera u oči, orgazam će biti intezivniji. Pokušajte da jedno u drugo gledate najmanje minut, zadovoljstvo će biti intezivnije, a vi ćete osetiti veliku bliskost sa partnerom. Ako volite da budete okrenuti leđima partneru, zarad pogleda, nabavite veliko ogledalo.

s-ks na veš mašini
To što je veš mašina jedno od omiljenih mesta za s-ks, ne treba da čudi. Iskustva ljudi koji su za s-ksualne aktivnosti odabrali baš ovaj uređaj, govore o tome da je s-ks na njoj veoma uzbudljiv. Još ako je centifuga u igri? Totalno nezaboravno. Kada ste već u kupatilu nemojte propustiti ni s-ks u kadi.

s-ks pod vedrim nebom
Nivo andrenalina koji raste tom prilikom čini s-ks neverovatno zabavnim. Iako može da počne sasvim spontano, ponekad s-ks pod vedrim nebom nije baš kao na filmu. Zato kraj sebe imajte ćebe i pakovanje maramica kako biste se osigurali u svakom smislu.

Telegraf.rs/Foto:pixabay.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *