Šta frajeri pomisle kada vide nisku devojku

Podeli:

Verovali ili ne, postoji verovanje da tipovi više vole niske od visokih devojaka. Iako smo sigurni da većina baš i ne bira, evo zašto neki možda preferiraju „zvončice“ umesto Vendi.

devojka-u-donjem-vesu-000

1. Muškarci se osećaju moćnije u vezama

Ona izvija vrat, on je nežno ljubi. Muškarcima imponuje kada barem po visini mogu da budu primetniji od svoje lepše polovine. Ovo je posebno prijatno tipovima koji nose neke nesigurnosti ili vole da deluju kao face u društvu. Osim toga, čak i muškarac prosečne visine pored mini lepotice deluje visoko. Ego bust level dao je tri gola u fudbalu iza zgrade.

2. Pružaju im šansu da budu zaštitnici

Nisu samo nesigurni tipovi opčinjeni nižim devojkama. One u ljudima bude potrebu da ih zagrle i zaštite. Tip je nekada morao da se obračunava sa mamutom da bi svojoj skvo dokazao da vredi, sada je dovoljno da spusti teglu ajvara sa najviše police i tripuje da je alfa.

3. Mogu da ih gnjave

Male žene, od velike su slađe zato što možeš da ih gnjaviš do mile volje. Kada ti sednu u krilo zapravo nemaš osećaj kao da će ti trebati put u banju da oporaviš kolena.

4. Manje ih plaše

Visoke žene deluju autoritativno i mogu nehotice da ostave utisak grubih osoba. Kao i u drugim prilikama u životu, manja bića ili predmeti nam deluju pitomije i bezopasnije, a isto važi i za žene.

visok-decko-niska-devojka

5. Skromnije su

Dugonoge ribe stalno privlače pažnju. Navikle su da štrče u klubovima i po pravilu od detinjstva mame poglede. Niže žene nisu imale takav tretman. Obično su pristupačnije i opuštenije. Niko ne želi da mu treba šlem da bi startovao ribu.

6. s-ks je bolji

Prosečan frajer se oseća kao Ron Džeremi kada može jednom rukom da podigne svoju devojku tokom s-ksa. Lakše je isprobavati poze kada ti nečija noga ne štrči ispod oka. Još ako tip ume da je okrene i ponese, osetiće se kao nepobedivi Hulk. Likovi vole da se osećaju kao nepobedivi Hulk.

7. Džepna Venera

Nije Goca Tržan bila blesava kada je pevala „mala žena od velike slađa“. Niske devojke često deluju kao da su skladnije građene, a sve obline koje imaju deluju raskošnije na malom prostoru. Otuda i onaj čuveni izraz „Džepna Venera“, a ljudi vole lepe stvari koje mogu da im stanu u džep.

8. Deluju im vernije

Devojka koja nema dva metra ostavlja utisak nenametljive osobe. Iz nekog razloga mnogi muškarci to tumače kao znak lojalnosti. Nije da uvek misle da ih niske devojke neće varati, ali barem podsvesno misle da će ih varati manje od visokih.

visina niske devojke

9. Deluju ženstvenije

Visina otkriva i nešto o hormonima. Niže žene imaju više estrogena, a one visoke često imaju pojačan testosteron. Muškarci bi pre hteli vezu sa palčicom nego reprezentativkom u košarci. Čast sa izuzecima.

10. Društvo ih navodi da misle da je to kul

Čak i muškarac prosečne visine će se smoriti ako mu draga obuje štikle i ispadne viša od njega. I dalje je tabu videti par u kojem je žena znatno viša od svog partnera. To je bez veze, ali to što imaju penis ne znači da muškarci nemaju sujetu. Naprotiv.

Izvor:24rs

https://www.uvekludnikadzbunjen.com/magazin/zanimljivosti/muskarci-lazu-duplo-vise-nego-zene/

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *