ŠTO LEPO NE KAŽETE?! Evo šta muškarci u stvari misle kad pošalju ovakve poruke!

Podeli:

Mnogi od nas će porukama reći nešto što nikada ne bi rekli uživo, pogotovo kada su ljubav i s-ks u pitanju, a ponekada je potrebno biti stručnjak da protumačite šta je pisac hteo da kaže.

Poruka: “Ćao”

Šta zapravo misli:

Upravo sam video tvoje slike na Instagramu i Fejsbuku i setio sam se koliko si mi atraktivna i zato ću pokušati da započnem nonšalantan razgovor kako bi izgledalo kao da me zanima više od tvog izgleda.

Poruka: “Izvini, nisam video poslednju poruku”

Šta zapravo misli:

Video sam je i pročitao. Zaista je nemoguće da se nešto tako zaista desi. Samo nisam želeo da odgovorim. Pokušavam da te iskuliram, samo ne želim da to uradim na grub način.

Poruka: “Poslednjih dana sam imao puno obaveza i pod stresom sam”

Šta zapravo misli:

Ceo dan ništa nisam radio i smišljao sam načine na koje mogu da te ignorišem. Uglavnom sam blejao sa drugarima i pio pivo. Trenutno nemam vremena za tebe i nisam zainteresovan, ali ću ubaciti da sam pod stresom da se ne bi ljutila. Obrnuta psihologija.

Poruka: “Šta si ti radila ovog vikenda?”

Šta zapravo misli:

Zapio sam se sa drugarima i preterao i ceo vikend nisam mogao da se pomerim. Samo proveravam da se ti nisi smuvala sa nekim tokom vikenda jer planiram da sledeći provedem sa tobom – definitivno.

Poruka: “Hej, kako si!”

Šta zapravo misli:

Znam da ne želiš da budeš sa mnom jer smo samo drugari, ali popio sam par pića i skupio hrabrost da ponovo probam. Čuo sam da si nedavno raskinula sa dečkom i da si singl. I ja sam singl. Razumeš o čemu pričam?.

Poruka: “Nisam pri parama. Da li hoćeš da blejimo kod mene?”

Šta zapravo misli:

Zaista ne mislim da si dovoljno dobra da i budeš devojka i da te vodam po finim mestima. Ali mi je potpuno kul da blejimo zajedno i možda imamo s-ks – ali ne kao da smo u vezi. javi mi kako ti to odgovara. 

(Informer)

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *