Student medicine rasturio devojku od s-ksa, a ona ga tužila

Podeli:

Student medicine osuđen zbog “nedoličnog ponašanja”.

Student medicine Filip Kviri (37) osuđen je zbog nedoličnog ponašanja i njegovo ime ubačeno je u registar s-ksualnih prestupnika zbog grubog s-ksa sa devojkom koju je upoznao putem društvene mreže “Tinder”.

Gospođicu X, Kviri je upoznao na Tinderu, a već na drugom sastanku su imali s-ks, koji je za nju bio pregrub, te je odlučila da presavije tabak i tuži Kvirija, jer joj je pregrubo dirao grudi nakon čega su joj ostale modrice, prenosi “Telgraph.co.uk”.

Ona je na sudu izjavila da ju je Kviri tokom s-ksa grabio za grudi i vukao ih, i to toliko jako da su joj ostale masnice. Iako je ona pristala na s-ks, izjavila je da mu je izričito rekla da grudi ne sme da joj pipa.

Devojka je dodala da je on upotrebio prekomernu silu čime joj je pričinio veliku bol i ostavio modrice, iako mu je ponavljala tokom s-ksa da prestane to da joj radi.

Obećavajuća karijera u medicini sada je Kviriju urušena jer je upisan u registar s-ksualnih prestupnika u kojem će njegovo ime ostati narednih pet godina.

– Trpela sam veliki bol. Bio je pregrub. Ništa slično nisam doživela u životu. Nikada nisam osetila toliki bol u grudima – rekla je devojka.

Advokat Kvirija Dejvid Stinson rekao je da u tužbi nema dovoljno dokaza koji potvrđuju navode devojke, te da mu nije jasno zašto je sudija doneo odluku da osudi mladića.

– Ona mu je tražila da bude nežniji, a ne da joj uopšte ne dira grudi – rekao je advokat.

Autor: Alo.rs/Foto: Shutterstock

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *