Stvari koje ne smete poklanjati za Dan zaljubljenih!

Podeli:

Ukoliko želite da i naredni Dan zaljubljenih dočekate zajedno, najpametnije bi bilo da ovakve poklone zaobilazite.

Bliži se 14. februar, koji se širom sveta proslavlja kao Dan zaljubljenih. I u Srbiji poslednjih godina mladi sve više obeležavaju ovaj datum, pa neretko žele da obraduju voljenu osobu kupovinom poklona.

Iako se svi potajno nadamo da će se naša druga polovina setiti ovog dana i na romantičan način nam darivati nešto lepo, neke poklone sigurno ne želimo da vidimo u našoj kući.

Knjige za samopomoć

Jasno je da iz najbolje namere želite da pomognete svom partneru da ostavi cigarete, postane bolji čovek ili slično. Međutim, iako je jasna vaša dobra volja, poklanjanje knjige koja nosi ovakav naslov može samo da vas sroza u partnerovim očima. Naime, partner će pomisliti da ništa ne valja i da je ovo indirektan način na koji to pokušavate i da mu saopštite.

Sredstva za ličnu higijenu

Da se razumemo, parfem je svakako poklon koji ne može da se odbije. Međutim, izbegavajte da partnerima na ovaj dan poklanjate kupke, sapune, dezodoranse i slično. Osim ukoliko vam sami nisu napomenuli da im se nešto baš svidelo. U suprotnom može da se dogodi da pomisle da im smrdite. Znamo da zvuči čudno, ali ne brinite, događalo se!

Termini za teretanu

Možda bi vam neko bio zahvalan da mu poklonite 12 termina u teretani, ali vaš partner baš i ne bi bio oduševljen, osim ukoliko sam nije izrazio želju da hoće da počne sa vežbanjem a to sebi ne može da priušti. Za slučaj i da se odlučite za ovakav poklon, savet je da uplatite termine i za sebe i pomognete svom partneru da što pre dođe do željene linije.

Vidi, pomfrit

Ukoliko već planirate klopu za Dan zaljubljenih, onda se bar potrudite. Ne, ne mora da vodite partnera na neku skupu večeru, ali nemojte baš ni da servirate nešto što jedete svaki dan.

AUTOR: 

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *