Upala je gola u sobu i odgrizla muda svom bivšem dečku nakon što je on odbio da imaju “trojku”

Podeli:

Nunzia del Viscio (43) je odgrizla testis svom bivšem dečku nakon što je on odbio da ima s-ks sa njoj i još jednim muškarcem u maju prošle godine.

Čitav događaj se desio nakon jedne večeri koju je Nunzia provela u opijanju i drogiranju, prenosi thescottishsun.co.uk.

Ona je nakon svoje smene u restoranu u Edinburgu sa kolegama otišla u noćni klub. Tamo su pili i konzumirali drogu, a onda su odlučili da odu do njenog bivšeg dečka Marsela Palme (44) i da tamo nastave svoju zabavu.

Nunzia je onda otišla u sobu sa njegovim prijateljem Masimom. Njen bivši dečko je na sudu rekao da je Nunzia onda gola došla u njegovu sobu i da je tražila da im se priključi u s-ksu.

– Kad sam odbio, počela je da vrišti na mene pa sam joj bacio njenu odeću i rekao da se gubi iz mog stana. Onda me je zubima zgrabila za testis. Nekoliko sam je puta udario i gurnuo joj prst u oko da bi me pustila, a onda je trznula glavom i iščupala mi testis – ispričao je on.

Kada je policija došla na mesto događaja Nunzia se branila tvrdeći da je postupila u samoobrani, ali je takođe priznala da se ne seća detalja.

– Kad je krenuo prema meni, ugrizla sam ga. Sećam se buke i krvi u ustima – rekla je ona.

Osuđena je na šest meseci zabrane izlaska između deset uveče i šest ujutro, a bivšem dečku mora isplatiti 570 evra odštete.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *