Uradite večeras ovo u krevetu i totalno će poludeti za vama

Podeli:

s-ks je sam po sebi jedna fenomenalna stvar, ali ako vam je u krevetu pomalo dosadno i ne znate kako da uzbudite i sebe i partnera, probajte još večeras jedan od ova četiri trika.

1. Usta nisu samo za ljubljenje

Pitajte bilo kog muškarca i reći će vam da je (dobar) oralni s-ks jedna od najboljih stvari koje devojka može da mu priušti. Nažalost, na oralni s-ks se i dalje gleda kao na tabu temu, jer nas je društvo ubedilo da je to nešto u čemu samo jedan partner uživa. To, naravno, nije istina, te ni ženu ni muškarca ne može, a da ne „napali“ kad vide koliko im je partner uzbuđen. Ruku na srce, ima žena kojima je ovo jednostavno gadno, a ako spadate u tu grupu onda jednostavno preskočite ovo. Zapamtite – ne smete da radite ništa što vama ne prija samo da bi se on dobro proveo!

Ako, pak, nemate ništa protiv, još večeras razbijte malo monotoniju i uživajte u oralnom s-ksu.

2. Ah, uh, DA!

Zaboravite na komšije, cimera ili slučajne prolaznike koji bi mogli da vas čuju – i pustite glas! Nema potrebe da krijete koliko uživate, jer će vaš partner sigurno duplo više uživati ako čuje poneko „da, da“. Naravno, nemojte to da radite na silu, ali ako se osećate kao da vam je zaista dobro i želite da pustite glas – tako vam boga, uradite to! Kao i sa oralnim s-ksom, gotovo da nema muškarca koji vam neće reći da je žensko stenjanje jedna od najs-ksi stvari na svetu.
Ipak, ovo sve pada u vodu ako se nalazite u sobi pored roditelja. Onda jednostavno ćutite. Zapravo, najbolje bi bilo da za svaki slučaj sve prigušite jastukom – verujte nam, kafa s mamom i tatom će sutra ujutru biti veoma… Neprijatna.

3. Dirty talk

Za početak da razjasnimo jednu stvar – „bezobrazno pričanje“ zvuči kao nešto za šta smo u detinjstvu dobijali batine ili kaznu, tako da nećemo to da mešamo sa s-ksom i zvačemo gadirty talk.
Elem, nije bez razloga dirty talk jedna do najpopularnijih fora za unošenje malo vatre u spavaću sobu. Ovo je jedna od onih stvari u kojima najčešće uživaju i momci i devojke, ali dame se često stide ili ne znaju kako uopšte da počnu – posebno ako nikad ranije to nisu radile. Ono što treba da znate jeste da ne morate da koristite nikakve perverzne, nastrane izraze, ako to ne želite. Zapravo, za početak je dovoljno samo s-ksi glasom da mu šapnete na uvo „Želim te“. Posle pustite da sve ide svojim tokom…

4. Napali samu sebe

Ovo je verovatno najbitnija stavka, i to iz dva razloga: 1) svakom muškarcu će da bude draže da ima s-ks za ženom koja je zapravo napaljena i, 2) svaka žena će više da uživa u s-ksu ako je zapravo napaljena. Vidite, što bi Amerikanci rekli, ovo je „win-win“ situacija.
Jedna od najboljih fora je da počnete da dodirujete samu sebe dok vas on gleda. Vas će da uzbudi dodir, njega će da uzbudi to što vidi, onda će vas da uzbudi što je on uzbuđen, pa će on još više da se uzbudi jer ste vi uzbuđeni… I tako počinje sjajan s-ks.
Mali savet: Pustite ga da vas gleda malo duže, neka se prži… 😉

Izvor: telegramvesti.rs/Foto:pixabay.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *